Σε απομόνωση η ΑΕΚ- Έκρηξη Αλαφούζου με τον Κοσμά

Σε απομόνωση η ΑΕΚ- Έκρηξη Αλαφούζου με τον Κοσμά

«Θέλετε να ελέγξουμε τον Κλάτενμπεργκ και αν δουλεύει αλλά τα εκατομμύρια που δίνουμε στην ΕΠΟ δε θέλετε να ελέγξουμε που ακριβώς πάνε»

Είχε και ένταση το συμβούλιο της Super League. Και μάλιστα ακριβώς σε εκείνο το σημείο που ήταν πια εύκολο να κατανοήσει ο καθένας την… απομόνωση της ΑΕΚ και της ατζέντας της. Με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ συνεχίζει να ασχολείται η Ένωση και την θέση του στον συνεταιρισμό, όταν ο κόσμος το… έχει τούμπανο πως η δική της επιρροή στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι που έχει δημιουργήσει τη σημερινή τάξη πραγμάτων. Μια ΕΠΟ κόντρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κόντρα στις υπόλοιπες ομάδες. Κόντρα στην ίδια την λογική.

Είναι ενδεικτικός ένας διάλογος που εξελίχθηκε ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο, τον Γιώργο Κοσμά και τον Κώστα Καραπάπα στο σημερινό ΔΣ. Επέμενε η ΑΕΚ να ελεγχθεί ο Κλάτενμπεργκ αλλά έκανε πως δεν άκουγε όταν η κουβέντα πήγαινε στο γεγονός ότι η Super League δίνει σε ετήσια βάση στην ΕΠΟ σχεδόν 20 εκατ ευρώ χωρίς κανείς να ξέρει που καταλήγουν αυτά τα λεφτά. Και ήταν τέτοια η στάση της (μέσα από την επιμονή του Γιώργου Κοσμά) που έφερε την έκρηξη του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού:

«Θέλετε να ελέγξουμε τον Κλάτενμπεργκ και αν δουλεύει αλλά τα εκατομμύρια που δίνουμε στην ΕΠΟ δε θέλετε να ελέγξουμε που ακριβώς πάνε; Θέλουμε άμεσα να γίνει έλεγχος που πηγαίνουν τα εκατομμύρια των ΠΑΕ»!

Και όταν ο Γιώργος Κοσμάς συνέχισε στο ίδιο… τέμπο («Ερωτώ: Ο κύριος Κλάτενμπεργκ πηγαίνει στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ;») τον έβαλε στη θέση του ο Κώστας Καραπαπάς: «Να βάλουμε τον Ντάσιο να παραφυλάει ποιός μπαίνει και ποιός βγαίνει όπως κάνει στην ΕΠΟ και να σας λέει! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Σας λέμε δίνουμε 20 εκατομμύρια το χρόνο και δε μας λένε που πάνε… Αν διαφωνείτε να γίνει έλεγχος στην ΕΠΟ πείτε το. Όμως δεν έχει σχέση το ένα θέμα με το άλλο…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ