Δημητριάδης : «Γιάκομπ, σ’ ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στην ΑΕΚ»

Δημητριάδης : «Γιάκομπ, σ’ ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στην ΑΕΚ»

Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, συνόδευσε τον Γιάκομπ Γιόχανσον στο αεροδρόμιο, αποχαιρετώντας τον.

Την τελευταία επίσκεψή του στα Σπάτα πραγματοποίησε το πρωί ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Όπως είναι γνωστό από χθες, ο Σουηδός μέσος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, μην ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Ο Γιόχανσον χθες αποχαιρέτησε τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος και σήμερα πήγε στα Σπάτα για να μαζέψει τα τελευταία πράγματά του. Εκεί τον περίμενε ο τιμ μάνατζερ των «κιτρινόμαυρων», Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον επί 3,5 χρόνια ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ για την προσφορά του: «Σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην ομάδα. Στην ΑΕΚ να γνωρίζεις ότι θα έχεις μόνο φίλους. Εκ μέρους όλης της ομάδας σου εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα σου και να επιστρέψεις γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Να ξέρεις ότι εδώ στην Ελλάδα θα υπάρχει πάντα μια οικογένεια για σένα».

Από την πλευρά του, ο Γιόχανσον ευχαρίστησε την ΑΕΚ για την επιθυμία της να ανανεώσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους παρά το σοβαρό τραυματισμό του 28χρονου διεθνούς μέσου και για τη συμπαράσταση που ο σύλλογος έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας του.

Εν τω μεταξύ, όπως είναι γνωστό, οι παίκτες της ΑΕΚ από χθες είναι σε διακοπές – μέχρι τις 28 Ιουνίου – έχοντας πάρει και το μεγαλύτερο μέρος του πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πορεία στους «32» του Europa League. Όλοι πλην του Παναγιώτη Κονέ που και σήμερα πήγε στα Σπάτα για να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ