Στους 100 καλύτερους νέους οι Ντόι, Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης!

Στους 100 καλύτερους νέους οι Ντόι, Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης!

Σπουδαία διάκριση για τους Ντόι, Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη οι οποίο συμπεριλαμβάνονται στους 100 καλύτερους νέους της λίστας του CIES.

Τρεις Έλληνες βρίσκονται στη λίστα με τους 100 κορυφαίους νέους που θα απασχολήσουν στο μέλλον περισσότερο το ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τους Ντόι, Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη.

Η έρευνα περιλαμβάνει παίκτες που γεννήθηκαν μετά το 2002 και βασίζεται στην εμπειρία που έχουν συλλέξει οι παίκτες στις ομάδες που αγωνίζονται σήμερα. Μερικά ακόμη σημαντικά κριτήρια είναι ο χρόνος συμμετοχής, το επίπεδο των πρωταθλημάτων και η χρηματιστηριακή αξία.

O παίκτης του Ολυμπιακού έχει χρηματιστηριακή αξία που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ και βρίσκεται στην 54η θέση της κατάταξης έχοντας καταγράψει 32 συμμετοχές με 1 γκολ και 1ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία από τους τρεις (6 εκατ.) και βρίσκεται στην 45η θέση της κατάταξης. Με τον ΠΑΟΚ έχει 53 συμμετοχές με 5 γκολ και 6 ασίστ. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (2,5 εκατ. χρηματιστηριακή αξία) με τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει αγωνιστεί 36 φορές με 2 τέρματα και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ