Πού θα παίξει τη νέα σεζόν ο παίκτης-αποκάλυψη του Παγκοσμίου – Χαμός στη Euroleague (vids)

Πού θα παίξει τη νέα σεζόν ο παίκτης-αποκάλυψη του Παγκοσμίου – Χαμός στη Euroleague (vids)

H μεγάλη έκπληξη του Παγκοσμίου και ο χαμός από τις ομάδες της Euroleague (και όχι μόνο) για να τον αποκτήσουν...

Η Λετονία ήταν χωρίς αμφιβολία μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πραγματοποίησε μαγικές εμφανίσεις στα περισσότερα παιχνίδια της, νίκησε Γαλλία, Ισπανία και Λιθουανία και τερμάτισε τελικά στην 5η θέση στο τουρνουά, σε μια ανεπανάληπτη επιτυχία.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι έπαιξε εξαιρετικά, όλοι οι παίκτες της έκαναν το «step up» και βγήκαν μπροστά, όμως αυτός που ξεχώρισε δεν ήταν άλλος από τον Άρτουρς Ζάγκαρς. Ο Λετονός γκαρντ ήταν απίστευτος σε όλα τα ματς και πλέον έχει «τρελάνει» όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, καθώς κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πλέον έχει βγει στην αγορά για ένα καλό συμβόλαιο, είτε αυτό είναι σε ομάδα της EuroLeague, είτε στο ΝΒΑ, με τις ομάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης να παρακολουθούν πολύ στενά την περίπτωση του. Λέγεται ότι τουλάχιστον 10 ομάδες έχουν στη λίστα τους τον Ζάγκαρς από την Euroleague, ενώ δεν αποκλείεται να απασχολήσει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Basketnews», για τον παίκτη που ξεχώρισε με τη φανέλα της εθνικής Λετονίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενδιαφέρονται σημαντικοί σύλλογοι από την Ευρώπη, ενώ στο παιχνίδι έχουν μπει εσχάτως και ομάδες της κορυφαίας λίγκας του κόσμου.

«Θα πω ότι μπορεί να παίξει στην EuroLeague. Έχει αποδείξει πως μπορεί να το κάνει και είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Μας έχει δείξει ότι μπορεί να είναι ηγέτης. Έφτιαξε πολλά καλάθια για τους συμπαίκτες του και σκόραρε και ο ίδιος με μεγάλη ευκολία», δήλωσε ερωτηθείς για τον Ζάγκαρς ο συμπατριώτης του, Ρόλαντς Σμιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ