ΟΦΗ: Ανακοινώθηκε ο Γκλέιζερ

ΟΦΗ: Ανακοινώθηκε ο Γκλέιζερ

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Νταν Γκλέιζερ, ο οποίος υπέγραψε με τους Κρητικούς μέχρι το 2025.

Παίκτης του ΟΦΗ είναι επίσημα ο Νταν Γκλέιζερ καθώς σήμερα Δευτέρα (11/09) ολοκλήρωσε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, στα οποία υποβλήθηκε και ανακοινώθηκε

Ο Γκλέιζερ συμφώνησε με τον ΟΦΗ για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην οποία άνηκε, να κρατά ένα ποσοστό μεταπώλησης του 26χρονου μέσου.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση Καραπαπά σε Μπαλτάκο: «Ή αλλάζεις ή λουκέτο»

Μάλιστα ο Γκλέιζερ είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή του Νταμπράουσκας για το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Λαμία το Σάββατο (16/09), καθώς έχει κάνει προετοιμασία με την Ισραηλινή ομάδα.

O 26χρονος μέσος, είναι μέλος της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ από το 2018 με την οποία μετρά 18 συμμετοχές. Στην Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει αγωνιστεί 194 συμμετοχές με την φανέλα της, έχοντας 2 γκολ και 6 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Dan Glazer από την Maccabi Tel Aviv, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας.

Ο 26χρονος μέσος, ο οποίος είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ, γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1996 στο Τελ Αβίβ.

Έχει καταγράψει 194 συμμετοχές και δύο γκολ με τα χρώματα της Maccabi Tel Aviv, με την οποία κατέκτησε δυο φορές το πρωτάθλημα, δυο φορές το Super Cup και μια φορά το Κύπελλο Ισραήλ, έχοντας παράλληλα αναδειχθεί ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χώρας για το 2020.

Ο Dan Glazer έχει αγωνιστεί επίσης στις Beitar Tel Aviv (43 συμμετοχές, 2 γκολ) και Maccabi Netanya (30 συμμετοχές, 1 γκολ).

Μετρά 18 συμμετοχές με το εθνόσημο του Ισραήλ, έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Dan, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ