Άρης: Η προετοιμασία για το ντέρμπι και το μέτωπο των τραυματιών

Άρης: Η προετοιμασία για το ντέρμπι και το μέτωπο των τραυματιών

Οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν από σήμερα (11/9) στις προπονήσεις και ο Άκης Μάντζιος περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση των Ζουλ και Σαβέριο ενόψει του κυριακάτικου (17/9) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα βρεθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο», επιστρέφοντας στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο (17/9) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τραυματίες Σαβέιρο και Ζουλ. Ο τελευταίος, μάλιστα, ανέβασε ρυθμούς στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Το αντίο του Μπουχαλάκη: «Για εμένα ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς, το Καραϊσκάκη θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου»

Ο προπονητής του Άρη περιμένει και την ενσωμάτωση του Βερστράτε, που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, στις προπονήσεις, προκειμένου να ξέρει αν μπορεί να τον υπολογίζει για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Τέλος, μέσα στις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Μπράμπετς, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Τσεχίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ