ΟΦΗ : Μπολάκης ως το 2020!

ΟΦΗ : Μπολάκης ως το 2020!

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ», δήλωσε μεταξύ άλλων αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Μανώλης Μπολάκης.

Μετά τον Αγγελο Οικονόμου, ο ΟΦΗ προχώρησε σε μία ακόμη ανανέωση συμβολαίου. Ο λόγος για τον Μανώλη Μπολάκη ο οποίος υπέγραψε επέκταση ως το 2020! Μάλιστα οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη νέα συμφωνία με τον Ελληνα δεξιό μπακ με μια εξαιρετικές έμπνευσης ανάρτηση.

Λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Μπολάκης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα μου. Είχα συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και το επέκτεινα ένα ακόμη. Εγινε αυτό που ήθελα και εγώ, αλλά και ο ΟΦΗ» ανέφερε ο Μπολάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην εξαιρετική χρονιά που έκανε φέτος με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football league.

«Η καλή μου εικόνα δεν είναι μόνο δικό μου θέμα, αλλά όλης της ομάδας. Ολη ομάδα με βοήθησε να πάω καλά. Όταν πηγαίνει καλά η ομάδα, πηγαίνουν και οι παίκτες. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια».

Για την άνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, ανέφερε πως «είναι μια δίκαιη εξέλιξη 100%. Το αξίζαμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Περάσαμε δυσκολίες, αλλά όλα πήγαν καλά».

Ενώ για την δική του… επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ, στην οποία αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ πριν απ τρία χρόνια, τονίζει ότι «περάσαμε πολλά, στην Γ’ Εθνική και στην Β’. Χαίρομαι που θα ξαναπαίξω στην Σούπερ Λίγκ και εύχομαι αυτή τη φορά να πάω καλύτερα και εγώ και η ομάδα. Προσωπικά θα συνεχίσω να δίνω το 100% όπως κάνω πάντα και να προσπαθώ για το καλύτερο».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον Μπολάκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ