Χατζηδιάκος: «Υπήρξε ένα τηλεφώνημα με την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες αλλά είχα πάρει την απόφασή μου»

Χατζηδιάκος: «Υπήρξε ένα τηλεφώνημα με την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες αλλά είχα πάρει την απόφασή μου»

Ο Παντελής Χατζηδιάκός αποκάλυψε το έντονο ενδιαφέρον που είχε για αυτόν η ΑΕΚ, λίγο πριν αυτός ανακοινωθεί από την Κάλιαρι.

Αποκαλυπτικός ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Κάλιαρι, έκανε γνωστό μεταξύ άλλων, πως δέχθηκε τηλεφώνημα από την ΑΕΚ πριν από μερικές ημέρες, όμως είχε πάρει ήδη την απόφαση του για την Κάλιαρι.

Παράλληλα μίλησε για την επικείμενη συνεργασία του με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Αλκμάαρ.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Από Ελλάδα δεν είχα τίποτα συγκεκριμένο, υπήρξε ένα τηλεφώνημα με την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες αλλά είχα πάρει την απόφασή μου για την Κάλιαρι, υπήρξε και η Λιντς αλλά δεν ήθελα να το ρισκάρω, για εμένα ήταν μια καλή ευκαιρία η Κάλιαρι με έναν καλό προπονητή και πιστεύω ότι μου ταιριάζει το ιταλικό ποδόσφαιρο», τόνισε ο Χατζηδιάκος.

Ενώ για την συνεργασία του με τον Κλαούντιο Ρανιέρι είπε «Είναι σπουδαία προσωπικότητα, μιλήσαμε στο τηλέφωνο πριν πάρω την απόφαση και με βοήθησε πολύ να πάρω την απόφαση να βρεθώ στην Κάλιαρι. Ο στόχος της ομάδας είναι να σωθεί φέτος και εύχομαι να του αλλάξω τις αναμνήσεις με τους Έλληνες».

Για την αποχώρηση του από την Αλκμάαρ είπε «Στην αρχή σίγουρα θα έσκαγα αν θα έφευγα, μετά θα έπρεπε να μπεις πάλι σε ρυθμούς να διεκδικήσεις στόχους, θα υπήρχε και πάλι ένα ωραίο κίνητρο να τελειώσω το συμβόλαιό μου στην Αλκμάαρ και να έφευγα το καλοκαίρι ελεύθερος. Η Αλκμάαρ για εμένα είναι οικογένεια, με βοήθησαν πάρα πολύ και σε αυτή την μεταγραφή γιατί ξέρουν ότι έχω περάσει δύσκολες στιγμές με τραυματισμούς, περίμενα και εγώ να φύγω τις 31 Αυγούστου για να βοηθήσω την ομάδα στην Ευρώπη. Όπως τα έφερε η ζωή πέτυχα και ένα πολύ σημαντικό γκολ πριν φύγω».

Ενώ για την Ελλάδα σχολίασε: «Ίσως θα έπαιζα στην Λαμία, ίσως να μην έπαιζα και ποτέ ποδόσφαιρο γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα οι ακαδημίες δεν προωθούνται όπως το εξωτερικό, οι πιθανότητες να γίνω ποδοσφαιριστής θα ήταν δυστυχώς λιγότερες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ