Στην ΑΕΚ ο Κάιπερς! (vid)

Στην ΑΕΚ ο Κάιπερς! (vid)

Η Ενωση έδωσε τα χέρια με τον Εργοτέλη και ο Βέλγος επιθετικός τη νέα σεζόν θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα – Ολες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Στην πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ούγκο Κάιπερς, καθώς η Ενωση τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Εργοτέλη και απομένουν πλέον τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Βέλγος επιθετικός φέτος πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά με τον Εργοτέλη και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Η ΑΕΚ γοητεύτηκε από τις εμφανίσεις του και έκανε κρούση στην κρητική ομάδα, με την οποία πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του 21χρονου στράικερ.

Το κόστος της μεταγραφής της φτάνει τα 300.000 ευρώ, με την Ενωση να δίνει και δύο παίκτες δανεικούς στον Εργοτέλη, τους οποίους μάλιστα θα πληρώσει η ίδια. Ο ένας θα είναι σίγουρα ο Ηλίας Τσέλιος και τον άλλον θα τον διαλέξουν οι Κρητικοί.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ ποιοτική λύση, με τον Ούγκο Κάιπερς να έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα. Ο Βέλγος επιθετικός μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές στη Football League και έχει πετύχει 20 γκολ. Μάλιστα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ, πίσω από τον Δημήτρη Μάνο του ΟΦΗ, ο οποίος έχει σημειώσει 24 τέρματα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την απόκτησή του είχαν ενδιαφερθεί και αρκετές ομάδες του Βελγίου, με την ΑΕΚ, ωστόσο, να κινείται ταχύτατα και να τον εντάσσει στο δυναμικό της. Πλέον, ο 21χρονος επιθετικός κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και από την Football League πηγαίνει στην πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Δείτε τον Βέλγο στράικερ εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ