Το «ερυθρόλευκο» μήνυμα του Μίτσελ στον Κασάμι και το «μια φορά Θρύλος…» αντίο του Ελβετού

Το «ερυθρόλευκο» μήνυμα του Μίτσελ στον Κασάμι και το «μια φορά Θρύλος…» αντίο του Ελβετού

Ο Παϊτιμ Κασάμι συνεχίζει στη Σαμπντορία. Και ο Μίτσελ δεν τον ξέχασε…

Ποδοσφαιριστής της Σαμπντόρια ετοιμάζεται να γίνει ο Παϊτίμ Κασάμι και ο Ελβετός θέλησε με τον τρόπο του να πει αντίο στον Ολυμπιακό. Ποιος αντέδρασε πρώτος για χάρη του; Ο Μίτσελ. Ο Ισπανός που του έπλεξε το εγκώμιο πρωτίστως για τον επαγγελματισμό του.

«Αγαπητή οικογένεια του Ολυμπιακού, ποτέ δεν είναι εύκολο να πεις αντίο. Κατέχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Μαζί γράψαμε ιστορία κι αυτές οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα. Σας ευχαριστώ για όλα. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία αυτή τη σεζόν κι όχι μόνο. Μια φορά Θρύλος, πάντα Θρύλος» ήταν το αντίο του Ελβετού μέσα από τα social media. Και ο Ισπανός προπονητής όχι μόνο το είδε αλλά ανταποκρίθηκε και άμεσα. «Σ’ ευχαριστώ πολύ Παϊτίμ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη συμπεριφορά σου και τη σκληρή δουλειά σου κάθε μέρα είτε έπαιζες είτε όχι, επειδή είσαι επαγγελματίας. Ήταν συναρπαστικό που σε γνώρισα. Καλή τύχη σε οπουδήποτε αποφασίσεις να συνεχίσεις. Είμαι ένας επιπλέον φαν σου»

Διαβάστε επίσης: Ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών – Το τρελό νέο συμβόλαιο του Τσιμίκα

Η ιστορία του Κασάμι με τον Μίτσελ κρατά πλέον καμιά δεκαρία χρόνια, με τον Ισπανό τεχνικό να είναι δύο φορές το «αφεντικό» του σε φόντο Ερυθρόλευκο. Και στην πρώτη του θητεία (2014/15), αλλά και στην περσινή. Μάλιστα για εκείνους υπάρχει πάντα εκείνο το περίφημο περιστατικό τον περασμένο Ιούλη σε ένα από τα πιο φημισμένα θέρετρα της Ισπανίας.

Ο Ελβετός φιλοξενούμενος του «κολλητού» του φίλου Μάρκο Μποριέλο (ναι, του άλλοτε σπουδαίου φορ της Μίλαν και της Ρόμα) συνδύαζε τις διακοπές του με το «κλασικό» ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί κάθε ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι στην Ίμπιθα.

Είχε ήδη απορρίψει το τριετές συμβόλαιο «ανανέωσης» που του προσέφερε η Βασιλεία εκτιμώντας ότι ο κύκλος του εκεί έχει «κλείσει». Είχε ήδη στα χέρια του μια πρόταση με αποδοχές 1 εκατ ευρώ από την Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά δεν ήθελε να μετακομίσει στη Ρωσία. Γνώριζε το σοβαρό ενδιαφέρον της Βερόνα για την περίπτωση του, αλλά δεν βιάζονταν να αποφασίσει.

Ένα απόγευμα συναντήθηκε τυχαία με τον Μίτσελ Γκονζάλες που εδώ και χρόνια έχει χτίσει στο ίδιο νησί την εξοχική κατοικία της οικογένειας του. Και χαιρετήθηκαν οι δύο τους εγκάρδια. Και συμφώνησαν να δειπνήσουν μαζί. Και πέρασαν εκείνο το βράδυ κουβεντιάζοντας με τις ώρες για την εποχή που ο Ισπανός προπονητής επέλεξε τον Κασάμι και την κοινή θητεία τους στον Ολυμπιακό.

Η πληροφορία πως η ατάκα «φαντάσου να επιστρέφαμε» έπεσε στο τραπέζι, ελέγχεται ως ανακριβής! Είναι βέβαιο όμως ότι λίγους μήνες μετά, τον περασμένο Σεπτέμβρη και οι δύο θα το σκέφτηκαν. Ακριβώς πριν από έναν χρόνο. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 , στο λόμπι ξενοδοχείου της Λεωφόρου Συγγρού. O Μίτσελ είχε μόλις κάνει check in λίγο πριν τις τελικές συζητήσεις για την επιστροφή του. Ο Παϊτίμ Κασάμι ήταν «ένοικος» εκεί από τις 11 Σεπτεμβρίου όταν με μυστικότητα είχε φτάσει στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό.

Καμιά φορά όντως, η φαντασία ξεπερνά τελικά την πραγματικότητα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pajtim Kasami (@pajtimkasami)

Για την ιστορία, ο Κασάμι υπέγραψε ήδη συμβόλαιο με τη Σαμπντόρια. Αυτό είναι διάρκειας 1+1 χρόνων, με τον δεύτερο χρόνο να ανανεώνεται αυτόματα, εάν ο Ελβετός μέσος αγωνιστεί στο 50% των αγώνων της ιταλικής ομάδας. Με τον Αντρέα Πίρλο να πιέζει ώστε να δηλωθεί άμεσα, καθώς τον θέλει στην ομάδα του για το παιχνίδι της Δευτέρας (18/09), με αντίπαλο την Τσιταντέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ