Παναθηναϊκός: Ατομικό Γεντβάι και Βαγιαννίδης – Μπήκαν οι διεθνείς

Παναθηναϊκός: Ατομικό Γεντβάι και Βαγιαννίδης – Μπήκαν οι διεθνείς

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την προτελευταία πριν το με τον Παναιτωλικό, εκεί όπου επέστρεψαν τρεις παίκτες από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Η σημερινή προπόνηση έκρυβε ευχάριστα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Σέρβος τεχνικός είδε τους Σπόραρ, Τσέριν και Μλαντένοβιτς να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες.

  •  Διαβάστε επίσης:

Αντίθετα ατομικά προγράμματα συνεχίζουν να κάνουν οι Τιν Γεντβάι και Γιώργος Βαγιαννίδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μυϊκά προβλήματα τραυματισμών.

Θα ακολουθήσει και η αυριανή προπόνηση και εν συνεχεία ο Σέρβος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή με την οποία ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον σαββατιάτικο αγώνα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Βαγιαννίδης».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ