Τι λένε στη Ρωσία για Κράσνονταρ και Μπιέλ

Τι λένε στη Ρωσία για Κράσνονταρ και Μπιέλ

Η Κράσνονταρ φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει νέα πρόταση στον Ολυμπιακό – Λήγει τα μεσάνυχτα η προθεσμία για τις μεταγραφές στη Ρωσία.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Πεπ Μπιέλ και την Κράσνονταρ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Ρωσία, η Κράσνονταρ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα, η Κράσνονταρ είχε καταθέσει πρόταση στους Ερυθρόλευκους ύψους 4 εκατ. ευρώ συν 500 χιλιάδες μπόνους, αλλά οι Πειραιώτες είχαν απαντήσει αρνητικά.

Διαβάστε επίσης: Ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών – Το τρελό νέο συμβόλαιο του Τσιμίκα

Η ρώσικη ομάδα, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένη να αφήσει την περίπτωση του Πεπ Μπιέλ και σύμφωνα με τους Ρώσους σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση. Ωστόσο, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την Κράσνονταρ, καθώς η μεταγραφική περίοδος για τις ρώσικες ομάδες ολοκληρώνεται απόψε τα μεσάνυχτα.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Κράσνονταρ προπονητής είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, ενώ ο Πεπ Μπιέλ έχει βασική θέση στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν με τα χρήματα που δίνει η ρώσικη ομάδα. Μέχρι τώρα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει πραγματοποιήσει 46 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, έχοντας 12 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ