ΠΑΟΚ : Θέλει να παίζει ο Κουλούρης και φεύγει δανεικός

ΠΑΟΚ : Θέλει να παίζει ο Κουλούρης και φεύγει δανεικός

Χωρίς τον Ευθύμη Κουλούρη θα κάνει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν ο ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ήδη τα πλάνα του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ένα από τα ζητήματα ου βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες των Λουτσέσκου και Μίχελ είναι αυτό του επιθετικού. Καθώς όχι μόνο επειδή ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα είναι με την Εθνική Σερβίας στο Μουντιάλ, αλλά διότι ο Ευθύμης Κουλούρης θα παραχωρηθεί δανεικός.

Ο νεαρός επιθετικός του δικεφάλου μίλησε με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και έκανε αίτημα για περισσότερο χρόνο συμμετοχής την επόμενη σεζόν. Την εφετινή σεζόν ο Κουλούρης έπαιξε σε 21 παιχνίδια (925 λεπτά συμμετοχής συνολικά), σημειώνοντας 5 γκολ.

Μάλιστα, η απόκτηση επιθετικού θεωρείται επιτακτική ανάγκη για τον ΠΑΟΚ, μιας και θέλουν να βρεθεί παίκτης στο ρόστερ με το που ξεκινήσει η σεζόν. Με δεδομένο φυσικά ότι ο Πρίγιοβιτς θα είναι στη Ρωσία και θα αργήσει να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, λόγω της ειδικής άδειας που δίνεται σε διεθνείς που αγωνίζονται σε Μουντιάλ με τις εθνικές τους ομάδες.

Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ για τη γραμμή κρούσης βρίσκονται πέντε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Δύο από αυτούς είναι οι Τίμου Πούκι και Πέδρο Κόντε. Στην περίπτωση του δεύτερου, προβληματίζονται στον δικέφαλο για το αν πρέπει να δαπανηθούν 900 χιλιάδες ευρώ για την απόκτησή του. Στις επαφές με τον Γιώργο Χριστοβασίλη έχει προταθεί η αγορά με ένα αρκετά μικρότερο ποσό και του δανεισμού ενός-δύο παικτών από τον ΠΑΟΚ στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ