Καμαρά: «Να κερδίσουμε την ΑΕΚ και ας το βάλει ο Ελ Κααμπί…»

Καμαρά: «Να κερδίσουμε την ΑΕΚ και ας το βάλει ο Ελ Κααμπί…»

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 4η αγωνιστική της Superleague, για την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και για τον Όλα Σολμπάκεν.

Ο Μαντί Καμαρά σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Opap Arena» για την 4η αγωνιστική της Super League και ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός πάει μόνο για το τρίποντο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακόμα, ο Αφρικανός μέσος τόνισε ότι σημασία έχει μόνο η νίκη στο ματς με την Ένωση και ας βαλει το γκολ ο Ελ Κααμπί, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Όλα Σολμπάκεν, με τον οποίο συνεργάστηκαν την περσινή σεζόν στη Ρόμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε έτοιμοι για αυτό, έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες μέρες και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει έως τώρα».

Για την παράδοση που έχει να σκοράρει απέναντι στην «Ένωση»: «Όλοι θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία αν θα βάλω γκολ η όχι. Θέλουμε να κερδίσουμε. Να κερδίσουμε και ας το βάλει ο Ελ Κααμπί».

Για τις διαφορές που βλέπει επιστρέφοντας στην ομάδα: «Νομίζω πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πολύ καλύτερη από την περσινή. Έχουμε νέους παίκτες, νέα νοοτροπία και θέλουμε να προσαρμοστούμε όλοι γρήγορα και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για τον Σολμπάκεν: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ένα πολύ καλό παιδί. Νομίζω θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για το καλό της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ