ΠΑΟΚ: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία ενόψει Άρη

ΠΑΟΚ: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία ενόψει Άρη

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη, με τους μοναδικούς απόντες να αποτελούν οι «γνωστοί» Μάρκος Αντόνιο και Φελίπε Σοάρες.

Την προτελευταία του προπόνηση ενόψει του πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη, έκανε σήμερα ο ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να δει όλους τους ποδοσφαιριστές του να ακολουθούν το πρόγραμμα, εκτός από τους «γνωστούς» δύο.

Ο λόγος για τους Μάρκος Αντόνιο και Φελίπε Σοάρες, οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, ο κάθε ένας για διαφορετικούς λόγους.

Ο μεν Μάρκος Αντόνιο συνεχίζει το πρόγραμμα ένταξης του στο ρόστερ, ενώ από την άλλη ο Σοάρες την ανάρρωση του από τραυματισμό.

Στο τακτικό κομμάτι, ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε σήμερα το επιθετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, ενώ για τον Δικέφαλο θα ακολουθήσει ακόμη μια προπόνηση, αύριο στην Τούμπα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δύο μέρες ακόμα για την επιστροφή στη δράση, μία ακόμα μέρα σκληρής δουλειάς στη Νέα Μεσημβρία. Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη φτάνει στο τέλος της με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου να είναι έτοιμο για την επανέναρξη.

Η Παρασκευή (15.09) ήταν μέρα επιθετικής τακτικής. Μετά από κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μερικές παρτίδες rondo, οι παίκτες δούλεψαν με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ στο φινάλε έκαναν και πρακτική εφαρμογή σε οικογενειακό διπλό.Οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες συνέχισαν με τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν κι είναι οι μόνοι παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο προπονητής για το παιχνίδι της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας.Το Σάββατο (16.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ