Το «αντίο» του Χασάν στον Ολυμπιακό

Το «αντίο» του Χασάν στον Ολυμπιακό

Ο Αχμέντ Χασάν υπέγραψε με την τούρκικη Πεντίκσπορ με τον Αιγύπτιο επιθετικό να λέει το δικό του «αντίο» με ανάρτηση στα social media.

Η Πεντίκσπορ ανακοίνωσε τον Αχμέντ Χασάν με τον Αιγύπτιο επιθετικό να αποχωρεί από την ομάδα του Πειραιά.

O 30χρονος φορ ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για τους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι του 2018 ως δανεικό από την Μπράγκα. Την επόμενη σεζόν ακολούθησε το ίδιο δρομολόγιο με τους ίδιους όρους, όμως το καλοκαίρι του 2020 ο Ολυμπιακός τον απέκτησε αντί 2 εκατ. ευρώ.

Από την πρώτη του άφιξη στην χώρα μας έχει καταγράψει 97 συμμετοχές με 38 γκολ και 7 ασίστ.

Η ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Χασάν:

«Σήμερα χωρίζουν οι δρόμοι μας με τον @olympiacosfc , τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μία απο τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι κατά το οποίο ήμουν χαρούμενος κάθε λέπτο που αγωνιζόμουν με αυτή την φανέλα. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ειδικά τους φιλάθλους της Ολυμπιακάρας για την αγάπη και την υποστήριξη που μου πρόσφεραν απο την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα μέχρι την ώρα που γράφω αυτό το μήνυμα που μου λέτε «σε παρακαλούμε μην φύγεις»…

Δυστυχώς οι αποχαιρετισμοί ειναι πάντα δύσκολοι αλλά όπως και εσείς λέτε «είσαι ένας απο εμάς» … και εγω έτσι ακριβώς αισθάνομαι! Έτσι, όπου και να βρίσκομαι πάντα θα υποστηρίζω την ομάδα μας, τον Ολυμπιακό μας! Σας αγαπάω, αγαπάω την Ελλάδα και θα έρχομαι πάντα εδώ! Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους σας από τον #buzzer +90 σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ