«Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο»

«Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο»

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ ζήτησε την απαγόρευση μαζικής ή μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο.

Ο αγώνας του Παναιτωλικού κόντρα στον Παναθηναϊκό (20:30) για την 4η αγωνιστική της Super League δημιούργησε ανησυχίες την ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευμα του pelop.gr αναφέρει πως ο αστυνομικός διευθυντής της Ακαρνανίας, Δ. Γαλαζούλας, εξέδωσε ανακοίνωση για την απαγόρευση μετακίνησης (μαζικής ή μεμονωμένης) οπαδών στο Αγρίνιο.

«Ο αστυνομικός διευθυντής Ακαρνανίας Δ. Γαλαζούλας, λόγω του πρόσφατου αιματηρού επεισοδίου μεταξύ οπαδών του Παναιτωλικού και του Παναθηναϊκού στο Πάρκο του Αγρινίου, που στοίχισε την προφυλάκιση σε χούλιγκανς των γηπεδούχων, ζήτησε από την ηγεσία της ΕΛΑΣ να απαγορευτεί η μαζική και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της Αθηναϊκής ομάδας.

Η κατάσταση στα οπαδικά στέκια του Αγρινίου μυρίζει «μπαρούτι» καθώς θρυλείται ότι οι φίλοι του ΠΑΟ φέρουν βαρέως το μαχαίρωμα ενός φίλου της ομάδας τους στο Πάρκο του Αγρινίου.

Πάντως, ακόμη κι αν δεν επιτραπεί η μαζική μετακίνηση φιλάθλων στο Αγρίνιο, τα αστυνομικά μέτρα θα είναι δρακόντεια το βράδυ του Σαββάτου (αύριο, 20:30) που είναι προγραμματισμένη η ποδοσφαιρική αναμέτρηση Παναιτωλικού–Παναθηναϊκού.

Κυρίως, θα ελέγχεται η απόπειρα οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας να παρεισφρήσουν στις κερκίδες παρά την πιθανή απαγόρευση. Οι αστυνομικές αρχές της Ακαρνανίας φοβούνται τα αντίποινα μετά το αιματηρό επεισόδιο της 7ης Σεπτεμβρίου και γι’ αυτό θα «ζώσουν» το γήπεδο με διμοιρίες ΜΑΤ και άνδρες της Ασφάλειας που θα περιπολούν σε κομβικά σημεία του Αγρινίου, όπου είναι πιθανό να προκληθούν οπαδικές εχθροπραξίες….».

Για να βεβαιωθούν οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. πως δεν θα υπήρχε η εν λόγω μεταφορά, έστησαν μπλόκο στη γέφυρα Ρίο-Αντίρριο για να αποφευχθεί το παραμικρό ατύχημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ