Με μεγάλες απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)

Με μεγάλες απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, από το οποίο θα απουσιάσουν οι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς αλλά και ο Πιζάρο.

Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα υποδεχτεί η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (17/9, 21:30) για το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν βρίσκονται οι Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Διαβάστε επίσης: Τρομακτική η Μπράιτον πριν την ΑΕΚ (1-3), «λύγισε» την Γουέστ Χαμ η Σίτι (1-3)

Εκτός έμεινε και ο Ροδόλφο Πιζάρο ενώ στην αποστολή δεν είναι και ο Πέτρος Μάνταλος που είναι τιμωρημένος μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τον Βόλο.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Ζίνι.

Στα Σπάτα για την γνωριμία του με τους νέους του συμπαίκτες αλλά και για την πρώτη του προπόνηση βρέθηκε ο Αλεξάντερ Κάλενς. Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε δικό του πρόγραμμα επανένταξης ώστε να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ