Ο Μπερνάρντ το έκανε ξανά μετά από 10 χρόνια! (vids)

Ο Μπερνάρντ το έκανε ξανά μετά από 10 χρόνια! (vids)

Χατ-τρικ μετά από 10 χρόνια για τον Βραζιλιάνο - Εφτασε τα 4 γκολ στη φετινή σεζόν, όταν πέρσι είχε 2 σε ολόκληρη τη σεζόν!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Αθήνα από το Αγρίνιο με το διπλό στις αποσκευές του.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με πρωταγωνιστή τον Μπερνάρντ, που πέτυχε τρία γκολ, επικράτησε του Παναιτωλικού με 5-0 για την 4η αγωνιστική της Super League και έκανε το 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα (σ.σ εκκρεμεί το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο).

Στο 13’ ο Βραζιλιάνος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο για το 1-0 του Παναθηναϊκού και στο 45+1’ διπλασίασε τα τέρματα του Τριφυλλιού. Στο 65’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ουσιαστικά σφράγισε το τρίποντο για τους Πράσινους, που σκόραραν άλλες δύο φορές μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Στο 86’ με πέναλτι του Αϊτόρ και στο 90+3’ με τον Μάγκνουσον.

Αυτό είναι το δεύτερο χατ-τρικ που πετυχαίνει στην καριέρα του ο Λατινοαμερικάνος άσος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε σκοράρει τρία γκολ σε ένα ματς από το 2013, όταν αγωνιζόταν τότε στην πατρίδα του. Ηταν τον Φεβρουάριο του 2013 είχε βάλει τρία γκολ όταν η Μινέιρο είχε επικρατήσει με 5-2 στην έδρα της Άρσεναλ Σαραντί.

Με τα τρία γκολ που πέτυχε στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ο Μπερνάρντ έφτασε τα τέσσερα στη φετινή σεζόν, καθώς είχε σκοράρει και στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ στη Λεωφόρο, για τα προκριματικά του Champions League.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πέρσι σε ολόκληρη τη σεζόν είχε 2 γκολ και 5 ασίστ σε 35 ματς. Φέτος, σε 9 παιχνίδια έχει υπερδιπλάσια γκολ, με τον Βραζιλιάνο να έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ