Η σέξι τραγουδίστρια που… πήρε τα μυαλά του Βράνιες! (pics/vids)

Η σέξι τραγουδίστρια που… πήρε τα μυαλά του Βράνιες! (pics/vids)

Το τελευταίο διάστημα ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ φαίνεται να είναι… αλλού και ίσως φταίει για αυτό το εκρηκτικό και σέξι, νέο του αμόρε.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της Ένωσης, Όγκνιεν Βράνιες και η ποπ τραγουδίστρια από τη Σερβία, Καταρίνα Γκρούγιτς, έκρυβαν επιμελώς το ειδύλλιο τους για αρκετό καιρό. Σύμφωνα όμως με το scandal.rs, ένα «λάθος» του Βράνιες στην ουσία επιβεβαίωσε τις φήμες περί σχέσης του με την σούπερ σέξι τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Βράνιες ήταν… άπιστος στην Καταρίνα και ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram για να της δείξει πόσο την αγαπά και ότι μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του. Μπορεί βέβαια να το κατέβασε αμέσως, αλλά κάποιοι κατάφεραν να το «σώσουν» και να το χρησιμοποιήσουν ως αποδεικτικό της σχέσης τους την οποία παραδέχτηκε τελικά η ίδια η Γκρούγιτς. Παρακολουθήστε το επίμαχο βίντεο που δείχνει το ζευγάρι σε… τρυφερές στιγμές.

Ας πάρουμε μια γεύση από την 28χρονη Σέρβα που έχει κλέψει την καρδιά αλλά και τα μυαλά του Όγκνιεν Βράνιες στις φωτο και τα βίντεο που ακολουθούν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ