«Η Λιντς πρέπει να εξετάσει ξανά τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς»

«Η Λιντς πρέπει να εξετάσει ξανά τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς»

Το hitc.com προτρέπει τη Λιντς να εξετάσει ξανά την περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Μια από τις ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρθηκαν τους τελευταίους μήνες για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι και η Λιντς.

Τώρα το σάιτ «hitc.com» φιλοξενεί ένα άρθρο με τίτλο «Η Λιντς πρέπει να εξετάσει ξανά το ενδιαφέρον της για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς», με τον συντάκτη του κειμένου να προτρέπει την αγγλική ομάδα να τσεκάρει καλύτερα τον Σέρβο επιθετικό του ΠΑΟΚ!

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Πρίγιοβιτς σκόραρε για… πλάκα 27 γκολ στη διάρκεια της φετινής σεζόν συμπληρώνοντας έτσι 70 τέρματα την τελευταία τριετία!

Επίσης σημειώνεται ότι ο Ουρουγουανός φορ Αμπέλ Ερνάντες είναι ένα μεγάλο όνομα αλλά κατά την άποψη του δημοσιογράφου που υπογράφει το κείμενο, πρώτος στόχος θα πρέπει να είναι ο Σέρβος στράικερ του ΠΑΟΚ.

Ακόμη το άρθρο τονίζει ότι: «Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με τη φανέλα της Σερβίας και έτσι εάν η Λιντς θέλει να έχει τύχη, θα πρέπει να κάνει κίνηση πριν το Μουντιάλ. Η ρήτρα του είναι 10 εκατομμύρια ευρώ και το στυλ του ταιριάζει απόλυτα στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο Αμπέλ Ερνάντες μπορεί να έχει αποδείξει περισσότερα στην Αγγλία σε σχέση με το πέρασμα του Πρίγιοβιτς στη Ντέρμπι, αλλά επίσης έχει και έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, σε αντίθεση με τον Πρίγιοβιτς που δεν έχει ιστορικό σοβαρών τραυματισμών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ