Άρης: Ντεμπούτο για Βερστράτε, πρόβλημα με Νταρίντα

Ο Βέλγος μέσος ξεκινάει στην ενδεκάδα του εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ αντίθετα στον πάγκο έμεινε λόγω ενοχλήσεων ο Τσέχος χαφ.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άρη, σε ότι αφορά την ενδεκάδα του σημερινού (17/9) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Τσέχος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε στον πάγκο. Αντίθετα, το ντεμπούτο του θα κάνει ο Βέλγος χαφ Μπίργκερ Βερστράτε.

Έκπληξη από τον Μάντζιο και σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, όπου προτίμησε τον Οντουμπάζιο αντί του Φεράρι.

Διαβάστε επίσης: Ο ίδιος αλλά… διαφορετικός Ντιέγκο Μαρτίνεθ πριν το πρώτο ελληνικό ντέρμπι της καριέρας του

Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Οντουμπάζιο το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ντουκουρέ και Βερστράτε θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ. Ο Κάλρσον θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μενέντες στην αριστερή, ενώ ο Ρουπ πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Βέλεθ, Τζούρασεκ, Νταρίντα, Πάρδο, ΣουλεϊμΣαμόρα και Χριστοδουλόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από