Άρης: Με τις μεταγραφές αλλά χωρίς Ζουλ στην Τούμπα (pic)

Άρης: Με τις μεταγραφές αλλά χωρίς Ζουλ στην Τούμπα (pic)

Ο Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή του αυριανού (17/9) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τους νεοαποκτηθέντες Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ και Βερστράτε, ενώ εκτός έμεινε ο Καμερουνέζος χαφ, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Οι Φραν Βέλεθ, Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Μπίργκερ Βερστράτε είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Άρη για το αυριανό (17/9) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του, μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης και συμπεριέλαβε και τους τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Ζουλ, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και ο τιμωρημένος Ματαρίτα.

Διαβάστε επίσης: Τρομακτική η Μπράιτον πριν την ΑΕΚ (1-3), «λύγισε» την Γουέστ Χαμ η Σίτι (1-3)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (17/09), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Fran Velez, Darida, Đurasek, Rupp, Verstraete, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Αηδόνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος), Matarrita (τιμωρημένος), Saverio (τραυματίας), Fattore, Δεληζήσης και Παναγίδης (Κ19)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ