Άρης: Ενισχυμένος και αποφασισμένος στην Τούμπα

Άρης: Ενισχυμένος και αποφασισμένος στην Τούμπα

Οι κιτρινόμαυροι με τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα στην αποστολή θα παραταχθούν με πίστη για τη νίκη στο σημερινό (17/9, 20.30) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μάντζιος θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα.

Να επιβάλλει τον ρυθμό του και να φύγει με τη νίκη από την Τούμπα, θέλει ο Άρης στο σημερινό (17/9, 20.30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Άκης Μάντζος συμπεριέλαβε στην αποστολή όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, ενώ θα αποφασίσει τελευταία στιγμή, για συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, ενώ «γρίφος» αποτελούν οι επιλογές του στα χαφ και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Νταρίντα στο κέντρο, ενώ τις υπόλοιπες δυο θέσεις τις διεκδικούν οι Ντουκουρέ, Βερστράτε, Ρουπ και Τζούρασεκ.

Σε ότι αφορά την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε τόσο τον Μενέντες, όσο και τον νεοαποκτηθέντα Σουλεϊμάνοφ. Αντίθετα, ξεκάθαρα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα, σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας.

Ο Κουέστα θα είναι ο τερματοφύλακας, ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Ο Κάρλσον θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο ανέτοιμος Ζουλ, ο τραυματίας Σαβέιρο, ο τιμωρημένος Ματαρίτα, ο νεοαποκτηθείς Δεληζήσης και οι νεαροί Φατόρε και Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ