ΠΑΟΚ – Άρης 0-0: Τσάμπα το πανηγύρι του Ντεσπότοφ

ΠΑΟΚ – Άρης 0-0: Τσάμπα το πανηγύρι του Ντεσπότοφ

Μπορεί ο Ντεσπότοφ να έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 84', ωστόσο το τέρμα του Βούλγαρου άσου ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να μένουν έτσι στο μηδέν, έπειτα από ένα ντέρμπι στο οποίο κυριάρχησαν η ένταση και το πάθος...

Το πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στη φετινή σεζόν δεν ανέδειξε νικητή, με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να μένουν στο 0-0 στην Τούμπα, έπειτα από ένα ματς με αρκετή ένταση και μπόλικες δυναμικές μονομαχίες.

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος, είχε περισσότερες καλές στιγμές, αλλά ο Κουέστα και οι αστοχία των παικτών δεν του επέτρεψαν να σκοράρει. Για την ακρίβεια την μοναδική φορά που ο Δικέφαλος του Βορρά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με δράστη τον Ντεσπότοφ το τέρμα του Βούλγαρου άσου ακυρώθηκε ως οφσάιντ, έπειτα και από την χρήση του VAR.

Διαβάστε επίσης: Δάκρυσε το λιμάνι για τον Βασίλη του – Στον ουρανό του ΣΕΦ για πάντα το 7 του Kill Bill

Πως παρατάχθηκαν
Ο Κοτάρσκι είναι κάτω από την εστία, με τους Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκη και Μπάμπα στην τετράδα της άμυνας. Μεϊτέ και Οζντόεφ το δίδυμο στον άξονα, με τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Τάισον στη μεσοεπιθετική τριπλέτα. Ο Σαμάτα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, με τους Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο και Οντουμπάτζο στην άμυνα. Στον άξονα ο Βερστράτε, με τον Ντουκουρέ και τον Ρουπ, ενώ η επιθετική τριάδα αποτελούταν από τους, Μενέντες, Κάρλσον και Μορόν!

Αρκετά «φτωχό» πρώτο μέρος

Έχοντας την στήριξη του κόσμου και την δυναμική της έδρας, ο ΠΑΟΚ μπήκε στο ντέρμπι με διάθεση να πιέσει ψηλά την άμυνα του Άρη, θέλοντας να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.Ωστόσο αυτό που ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου 45λεπτου ήταν οι αρκετές δυναμικές «μονομαχίες» στον χώρο του κέντρου.

Μοναδική μεγάλη στιγμή το σουτ του Ζίβκοβιτς στο φινάλε του πρώτου μέρους, το οποίο και έδιωξε σε κόρνερ με δυσκολία ο Κουέστα, ενώ από την άλλη ο Άρης θα μπορούσε να φανεί απειλητικός στο 19’ όταν και ο Μορόν πάσαρε τραγικά προς τον Κράσλον ο οποίος έφευγε μόνος του απέναντι στον Κοτάρσκι.

Ανάλογο σκηνικό και στη συνέχεια 

Οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την… τράπουλα στη συνέχεια, ωστόσο το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με μοναδική καλή στιγμή να είναι για τον ΠΑΟΚ και την κεφαλιά του Κουλιεράκη στο 62′.

Το VAR στέρησε από τον Ντεσπότοφ το παρθενικό του γκολ με τον ΠΑΟΚ

Αυτός που έδειχνε πιο ικανός να φτάσει σε ένα γκολ ήταν ο ΠΑΟΚ και αυτό κατάφερε να το πετύχει στο 84′ με τον Βούλγαρο άσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με άψογο πλασέ. Ωστόσο το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του ΠΑΟΚ ακυρώθηκε έπειτα και από την χρήση του VAR, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (72′ Κετζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (72′ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (65′ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Τάισον (90′ Μουργκ), Σαματά (72′ Μπράντον)

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Βερστράτε (90+2′ Πάρδο), Ντουκουρέ (68′ Βέλεθ), Ρουπ (67′ Σουλεϊμάνοφ), Μενέντες (68′ Ζαμόρα), Κάρλσον (90+2′ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ