Άρης: Ντεμπούτο για Βερστράτε, πρόβλημα με Νταρίντα

Άρης: Ντεμπούτο για Βερστράτε, πρόβλημα με Νταρίντα

Ο Βέλγος μέσος ξεκινάει στην ενδεκάδα του εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ αντίθετα στον πάγκο έμεινε λόγω ενοχλήσεων ο Τσέχος χαφ.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άρη, σε ότι αφορά την ενδεκάδα του σημερινού (17/9) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Τσέχος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε στον πάγκο. Αντίθετα, το ντεμπούτο του θα κάνει ο Βέλγος χαφ Μπίργκερ Βερστράτε.

Έκπληξη από τον Μάντζιο και σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, όπου προτίμησε τον Οντουμπάζιο αντί του Φεράρι.

Διαβάστε επίσης: Ο ίδιος αλλά… διαφορετικός Ντιέγκο Μαρτίνεθ πριν το πρώτο ελληνικό ντέρμπι της καριέρας του

Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Οντουμπάζιο το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ντουκουρέ και Βερστράτε θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ. Ο Κάλρσον θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μενέντες στην αριστερή, ενώ ο Ρουπ πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Βέλεθ, Τζούρασεκ, Νταρίντα, Πάρδο, ΣουλεϊμΣαμόρα και Χριστοδουλόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ