Το νέο συμβόλαιο με την Adidas και το πλάνο για την Ακαδημία

Το νέο συμβόλαιο με την Adidas και το πλάνο για την Ακαδημία

Οι ερυθρόλευκοι ανανέωσαν την συνεργασία τους με την κορυφαία εταιρεία για τρία ακόμα χρόνια. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις στην ακαδημία του συλλόγου. Άμεσα οι αποφάσεις των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια την συνεργασία του με την Adidas και οι ερυθρόλευκοι είχαν υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την γερμανική εταιρεία το καλοκαίρι του 2015. Η συνεργασία των ερυθρόλευκων με την Adidas ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και στο μεγάλο λιμάνι αποφάσισαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με την κορυφαία εταιρεία, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Ολυμπιακός θα φορά Adidas και για τα επόμενα τρία χρόνια καθώς οι πειραιώτες υπέγραψαν νέο συμβόλαιο μ΄ ένα κορυφαίο brand name του παγκόσμιου αθλητισμού. Θα πρέπει βέβαια εδώ να σημειωθεί και η μεγάλη ικανοποίηση της Adidas η οποία συνεχίζει την συνεργασία της με τον Ολυμπιακό.

Οι φίλαθλοι της ομάδας του λιμανιού περιμένουν πλέον τη νέα εμφάνιση που θα δημιουργήσει η Adidas για τον Ολυμπιακό, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι εξελίξεις στην Ακαδημία

Ο Ολυμπιακός δίνει πολύ μεγάλο βάρος στην σωστή λειτουργία της Ακαδημίας του συλλόγου. Ποντάρει πολλά στα τμήματα υποδομής και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε η διοίκηση των πειραιωτών έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του λιμανιού, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δαπανήσει πολλά εκατ. ευρώ αποκλειστικά για την Ακαδημία του συλλόγου, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την σημασία που δίνει στην σωστή λειτουργία της.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν αναμένονται τις επόμενες μέρες οι εξελίξεις για την πρόσληψη νέου διευθυντή στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον Κυριάκο Καραταΐδη και είναι σε διαδικασία συζητήσεων για τον επόμενο υπεύθυνο των Ακαδημιών. Μια θέση που οι πειραιώτες θεωρούν πολύ σημαντική και αυτό έχει φανεί από την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Τις τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί και ονόματα όπως του Δημήτρη Ελευθερόπουλου αλλά και του Χέρμαν Βερμιούλεν. Ο τελευταίος είχε εργαστεί στα τμήματα υποδομής των ερυθρόλευκων όταν προπονητής των ερυθρόλευκων ήταν ο Τροντ Σόλιντ. Όπως προαναφέραμε οι ερυθρόλευκοι θα είναι σε θέση ν’ ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους μέσα στις επόμενες μέρες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ