Ντροπή: Ενός λεπτού σιγή με χυδαίες βρισιές σε Φορτούνη και Καραπαπά (vid)

Ντροπή: Ενός λεπτού σιγή με χυδαίες βρισιές σε Φορτούνη και Καραπαπά (vid)

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έβριζαν χυδαία τον Κώστα Φορτούνη και τον Κώστα Καραπαπά κατά τη διάρκεια της ενός λεπτού σιγής για την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας πριν από έναν αιώνα – Δείτε το σχετικό βίντεο.

Απίστευτα πράγματα στην «OPAP Arena», με τους οπαδούς της ΑΕΚ να βρίζουν χυδαία τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη και τον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, κατά τη διάρκεια της ενός λεπτού σιγής για την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας πριν από έναν αιώνα.

Όπως ακούγεται πεντακάθαρα στο παρακάτω βίντεο ορισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ δεν σεβάστηκαν τίποτα και άρχισαν να βρίζουν χυδαία τον Κώστα Φορτούνη και τον Κώστα Καραπαπά, προκαλώντας οργή ακόμα και στους συνοπαδούς τους, που ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους πριν από έναν αιώνα στη Μικρά Ασία.

Βίντεο – ντροπή, που δείχνει το μένος ορισμένων για τον Κώστα Φορτούνη και τον Κώστα Καραπαπά. Σε μια στιγμή, που θα έπρεπε άπαντες να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας πριν από έναν αιώνα, κάποιοι προτίμησαν να «σπάσουν» τη σιγή και να βρίσουν χυδαία τον ποδοσφαιριστή και τον παράγοντα του Ολυμπιακού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ