Το τινάζει στον «αέρα» ο Μπένετ: Υποστηρίζει ότι δεν βρίσκει ξένο διαιτητή για το ντέρμπι της Δευτέρας…

Το τινάζει στον «αέρα» ο Μπένετ: Υποστηρίζει ότι δεν βρίσκει ξένο διαιτητή για το ντέρμπι της Δευτέρας…

Ο Μπένετ βάζει «μπουρλότο» και φέτος στο ΠΑΟ-ΑΕΚ με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές…

Ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ την Δευτέρα με δεδομένη την απόφαση της Λίγκας και την στήριξη της ΟΥΕΦΑ για ξένους διαιτητές, ελίτ ή πρώτης κατηγορίας. Και όμως ο Μπένετ, που παίζει στο ρόλο του Αρχιδιαιτητή λέει πως δεν βρίσκει διαιτητή για το ματς…

Ναι, συμβαίνουν αυτά στο όμορφο ελληνικό ποδόσφαιρο που παραμένει εγκλωβισμένο στα χέρια ανίκανων (στην καλύτερη των περιπτώσεων) ανθρώπων που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά. Η ΚΕΔ του Μπένετ που παίζει τον ρόλο του Αρχιδιαιτητή στην ΕΠΟ του Μπαλτάκου. Και κάπως έτσι εξηγούνται όλα.

Το θέμα είναι πως για άλλη μια φορά μπαίνει «μπουρλότο» στο πρωτάθλημα. Πέρσι ο Μπένετ είχε την φαεινή ιδέα να βάλει τον Σιδηρόπουλο στο αντίστοιχο ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από την Λίγκα και μαζεύοντας άρον-άρον την απόφασή του. Φέτος ετοιμάζεται για το… de ja vu σαν να μην τρέχει τίποτα. Δεν βρίσκει λέει ξένο διαιτητή. Αν δεν μπορεί να κάνει την δουλειά του, τότε γιατί είναι στη θέση του ; Δεν βρίσκει ξένο διαιτητή για ντέρμπι Δευτέρας όταν όλα τα ματς στην Ευρώπη είναι Σαββατοκύριακο.

Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρος στη θέση του για την παρουσία ξένων καλών διαιτητών στα ντέρμπι. Η ΑΕΚ που διέρρευσε ουσιαστικά το θέμα, δεν έχει θέματα με τους Έλληνες. Και πώς να έχει άλλωστε; Στην τοποθέτηση της όμως για το συγκεκριμένο ματς λέει ότι έχει θέμα και ότι δεν θέλει διαιτητή.

Τι θα συμβεί; Το σίγουρο είναι πως η ΚΕΔ του Μπένετ και η ΕΠΟ του Μπαλτάκου συνεχίζουν να «ναρκοθετούν» το επαγγελματικό ποδόσφαιρο που είναι δεδομένο πως και πάλι θα αντιδράσει σφοδρά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ