Ραμίρεθ : «Θέλουμε Αραούχο και Λιβάγια να είναι οι επιθετικοί της Λας Πάλμας»

Ραμίρεθ : «Θέλουμε Αραούχο και Λιβάγια να είναι οι επιθετικοί της Λας Πάλμας»

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ εξέφρασε την πρόθεση να είναι οι Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο το επιθετικό δίδυμο της ισπανικής ομάδας στη Segunda τη νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας υποστήριξε ότι η πρόθεση της ισπανικής ομάδας είναι να έχει ως βασικό επιθετικό δίδυμο στη Segunda τους Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια, ενώ για τον δεύτερο τόνισε ότι η προθεσμία για να ενεργοποιήσει η ΑΕΚ την οψιόν αγοράς εκπνέει στις 15 Ιουνίου.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ μιλώντας στο UD Radio τόνισε πως η ομάδα των Κανάριων Νήσων θέλει τη νέα σεζόν να έχει τους δύο παίκτες της Ένωσης στο ρόστερ της, ενώ αναφέρθηκε και στην προθεσμία που έχει η ελληνική ομάδα για τον Μάρκο Λιβάγια. Αξίζει να σημειωθεί πως η οψιόν αγοράς του Κροάτη στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ η οποία πάντως πρέπει να ενεργοποιηθεί ως τις 15 Ιουνίου σύμφωνα με τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας..

«Η πρόθεση είναι ο Αραούχο κι ο Λιβάγια να είναι οι επιθετικοί. Επιπλέον, έρχονται από την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ήταν και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα δούμε εάν με τον Λιβάγια θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς, η οποία εκπνέει στις 15 Ιουνίου», υποστήριξε ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ