Άρης: Με τέσσερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα

Άρης: Με τέσσερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα

Με τους Νταρίντα, Φεράρι, Σουλεϊμάνοφ και Σαμόρα στο βασικό σχήμα οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται (24/9, 17/30) εντός έδρας τον Παναιτωλικό.

Με τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, θα αγωνιστεί ο Άρης στο σημερινό (24/9, 17.30) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι Νταρίντα, Σαμόρα και Φεράρι επιστρέφουν στο βασικό σχήμα, ενώ για πρώτη φορά θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Σουλεϊμάνοφ. Ακόμα στον πάγκο έμεινε ο Μοντόγια.

Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Βερστράτε και Νταρίντα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μενέντες στην αριστερή και ο Σαμόρα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Ματαρίτα, Βέλεθ, Ζουλ, Κάρλσον, , Πάρδο, Χριστοδουλόπουλος και Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ