Εκπληξη στον Ολυμπιακό – Εδωσε τον Καμαρά στην Αλ Τζαζίρα – Αναχώρησε ήδη για τα Εμιράτα!

Εκπληξη στον Ολυμπιακό – Εδωσε τον Καμαρά στην Αλ Τζαζίρα – Αναχώρησε ήδη για τα Εμιράτα!

Στις... καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός βρήκε λύση και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναχώρησε ήδη από την Ελλάδα για τα Εμιράτα.

Αποτέλεσε βασική επιλογή και θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς για την επίθεση του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρομοίαζε την περίπτωσή του με εκείνη του Μούσα Μαρεγκά, τον οποίο ο ίδιος είχε αναδείξει στην Πορτογαλία. Κι όμως, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά -περί ου ο λόγος- όχι μόνο δεν δικαίωσε τον πρώην τεχνικό των Ερυθρόλευκων, αλλά έφτασε στο σημείο να αποτελέσει «κόκκινο πανί» για τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του, αλλά και ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΠΑΕ. Ένα πρόβλημα που φαίνεται ότι λύθηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βρήκαν μια κοινή λύση για να λυθεί το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί. Ο επιθετικός από τη Μαυριτανία, έστω και στις… καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου, βρήκε την πρόταση που ήθελε από ομάδα των Αραβικών Εμιράτων. Και μετά από αυτή την εξέλιξη βρέθηκε η χρυσή τομή, ώστε να αποχωρήσει από το Μεγάλο Λιμάνι. Με την Αλ-Τζαζίρα να είναι ο επόμενος σταθμός του.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο μεγάλος ανήφορος σε δέκα βράδια

Ο Καμαρά αναχώρησε τη Δευτέρα για το Αμπου Ντάμπι, με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει με τη νέα του ομάδα. Μια εξέλιξη που ουσιαστικά βάζει τέλος σε μια ποδοσφαιρική σχέση που εξ αρχής δεν πήγε καλά. Και η οποία στην πορεία εξελίχθηκε ακόμη χειρότερα. Ειδικά μετά την ακραία συμπεριφορά που είχε ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής απέναντι στους Ερυθρόλευκους, στα παιχνίδια με τον Αρη, όπου είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καμαρά ήταν ο τελευταίος από τους «κομμένους» ποδοσφαιριστές που είχε απομείνει στο Ρέντη, μετά την παραχώρηση του Παπ Αμπού Σισέ στην τουρκική Αδάνα Ντεμιρσπόρ. Εξάλλου, η δική του περίπτωση ήταν και η πλέον δύσκολη και περίπλοκη, καθώς οι ετήσιες απολαβές του στον Πειραιά υπερέβαιναν το ένα εκατομμύριο και λίγες ομάδες μπορούσαν να ανταποκριθούν σε τέτοιο ποσό.

Εν τέλει ο Αμπού Καμαρά αποχώρησε από τους Πειραιώτες, καταγράφοντας στο βιογραφικό του μόλις 6 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ. 4 στο Europa League, 1 στα προκριματικά του Champions League και 1 στη Super League), αλλά και μόλις 250 αγωνιστικά λεπτά! Πλέον, ένα σημαντικό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό λύθηκε για φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ