Αποθέωσε Ποντένσε και Ολυμπιακό το Europa League (pic)

Αποθέωσε Ποντένσε και Ολυμπιακό το Europa League (pic)

«Στην κορυφή του πρωταθλήματος», έγραψε για τον Ολυμπιακό το Europa League, χρησιμοποιώντας φωτογραφία του Ντάνιελ Ποντένσε από το παιχνίδι με την Κηφισιά.

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 13 βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Οι Πειραιώτες, με απολογισμό 4 νίκες και 1 ισοπαλία, φιγουράρουν στην πρώτη θέση της Super League, έχοντας 4 πόντους διαφορά από τον Παναθηναϊκό και 8 από την ΑΕΚ (σ.σ δύο ομάδες έχουν από δύο αγώνες λιγότερους).

Στο τελευταίο του χρονικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 την Κηφισιά, με τον Ντάνιελ Ποντένσε να κερδίζει το πέναλτι με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι Ερυθρόλευκοι και να σκοράρει το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών, βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του. Μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Πορτογάλο, με τον επίσημο λογαριασμό του Europa League στο Twitter να αποθεώνει τον Ντάνιελ Ποντένσε, αλλά και τον Ολυμπιακό, για το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έχει κάνει στο φετινό πρωτάθλημα.

«Στην κορυφή του πρωταθλήματος», ανέφερε στην ανάρτησή του το Europa League, συνοδεύοντας το μήνυμά του με μια πανηγυρική φωτογραφία του Ποντένσε από το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κηφισιά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ