Ο Γιώργος έκλεισε την πόρτα στον Κυριάκο (pic)

Ο Γιώργος έκλεισε την πόρτα στον Κυριάκο (pic)

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, με ανάρτησή του στα social media, ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ελληνα σέντερ μπακ.

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου προχώρησε ο Γιώργος Σαββίδης. Ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, αλλά και μέλος του Δ.Σ του Δικεφάλου, με ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα ενισχυθούν μόνο με παίκτες που υγιείς και έτοιμοι να προσφέρουν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε, η πιο έγκυρη πληροφορία είμαι εγώ. Θα ενισχυθούμε μόνο με έτοιμους και υγιείς παίκτες. Υ.Γ. Στον ΠΑΟΚ δεν επιβάλλεται καμία άλλη άποψη πέρα από αυτή του προπονητή».

Η τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη ήρθε λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα που βγήκε στη Γερμανία και το οποίο ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσει επίσημη πρότασης το Αμβούργο για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

«Το αγαπημένο κλαμπ του Παπαδόπουλου, ο ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται να κινηθεί επιθετικά και να κάνει την πρώτη προσφορά στο Αμβούργο για να τον αποκτήσει. Οι Έλληνες αφού παρακολουθούν εδώ και τουλάχιστον 4 εβδομάδες την περίπτωση του, πλέον κοιτάζουν ακόμα πιο σοβαρά αυτή την υπόθεση», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Γερμανοί.

Δείτε την ανάρτησή του Γιώργου Σαββίδη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ