Έκανε… πελάτη του τον Παναθηναϊκό ο Πινέδα: Τρίτο γκολ σε πέντε ματς για τον Μεξικανό (vids)

Έκανε… πελάτη του τον Παναθηναϊκό ο Πινέδα: Τρίτο γκολ σε πέντε ματς για τον Μεξικανό (vids)

Βλέπει Παναθηναϊκό και... αφηνιάζει ο Ορμπελίν Πινέδα που έφτασε τα τρία γκολ κόντρα στους «πράσινους» με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Χτίζει παράδοση με τον Παναθηναϊκό ο Ορμπελίν Πινέδα! Ο Μεξικανός άσος της ΑΕΚ ήταν αυτός που με το δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στους «κιτρινόμαυρους» μέσα στη Λεωφόρο και έδωσε ένα πολύ σπουδαίο διπλό στην Ένωση που ξαναμπαίνει πολύ δυνατά στο κόλπο του πρωταθλήματος.

Ο Πινέδα σκόραρε για τρίτη φορά σε πέντε ματς κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο ο οποίος φαίνεται πως είναι ο αγαπημένος του. Η πρώτη φορά που το έκανε ήταν στο περσινό ματς του πρώτου γύρου όταν έκανε το 0-1, με τον Παναθηναϊκό να κάνει στη συνέχεια την ανατροπή.

Το δεύτερο ήταν στη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου, όπου με δικό του γκολ έδωσε το τρίποντο στην Ένωση και την έβαλε και τότε για τα καλά στο κόλπο. Το καλό για τον Μεξικανό τρίτωσε απόψε που με δικό του γκολ έδωσε ακόμη μία νίκη στους «κιτρινόμαυρους». Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο φετινό σε όλες τις διοργανώσεις για τον Πινέδα που μέχρι τώρα δεν είχε βρει δίχτυα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ