Το υπουργικό συμβούλιο θα κρίνει το ραντεβού

Το υπουργικό συμβούλιο θα κρίνει το ραντεβού

Το πρωί της Δευτέρας θα φιξαριστεί η συνάντηση Τσίπρα-Γιαννακόπουλου, επειδή θα συνεδριάσει εκτάκτως στη 1 μ. μ. το Υπουργικό Συμβούλιο για το Σκοπιανό.

Η κρίσιμη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το πρότζεκτ του «Athens Live» έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας, αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει να βρίσκεται στον αέρα.

Έγκυρες πηγές ανέφεραν ότι το ραντεβού του Τσίπρα με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε οριστεί για τις 5.00 μ.μ. Στη 1 μ.μ., όμως, θα συνεδριάσει εκτάκτως στη Βουλή το Υπουργικό Συμβούλιο, λόγω των τελευταίων εξελίξεων στο Σκοπιανό. Αυτό ενδεχομένως να σταθεί αιτία να μετατεθεί λίγο αργότερα ή συνάντηση ή ακόμα και να πάει σε άλλη μέρα, εφόσον δεν το επιτρέπει το βαρύ πρόγραμμα των δύο ανδρών.

Το πρωί της Δευτέρας, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει αν όντως θα γίνει το απόγευμα η κρίσιμη συνάντηση από το αποτέλεσμα της οποίας θα διαπιστωθεί αν είναι εφικτό να προχωρήσει αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο που έχουν επεξεργαστεί ο Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ