Ουάρντα Vs Ενρίκε: Μόνο ένας χωράει, όχι και οι δύο

Ουάρντα Vs Ενρίκε: Μόνο ένας χωράει, όχι και οι δύο

Ο ΠΑΟΚ, μπορεί να ενημέρωσε τους Αμρ Ουάρντα και Πέδρο Ενρίκε πως τη νέα χρονιά θα βρίσκονται στην ομάδα, όμως πολύ δύσκολα θα είναι στο ρόστερ του Δικέφαλου του Βορρά και οι δύο.

Πέδρο Ενρίκε και Αμρ Ουάρντα, μετά από ένα χρόνο μακριά από την Τούμπα (Καραμπάχ και Ατρόμητο), επιστρέφουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ύστερα από ενημέρωση που έλαβαν από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός ήταν ο αναμορφωτής του Ατρομήτου. Τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε ο Ουάρντα είχε 28 συμμετοχές, 11 γκολ και 5 ασίστ ενώ ο Βραζιλιάνος ήταν από τους βασικούς «πυλώνες» της πορείας της Καραμπαχ τόσο στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος (18 συμ. και 3 γκολ), όσο και στην πρώτη παρουσία των Αζέρων στους ομίλους του Champions League όπου είχε ένα γκολ στα 4 ματς που αγωνίστηκε.

Τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ τώρα ξεκινούν, καθώς τα στελέχη της ομάδας ασχολήθηκαν έντονα τις τελευταίες ημέρες με τις περιπτώσεις των δύο παικτών που πιάνουν θέσεις ξένων και ένας εκ των δύο θα καλύψει μία θέση στα «φτερά» της επίθεσης του ΠΑΟΚ. Αυτό που αποφασίσθηκε είναι πως δύσκολο να μείνουν και οι δύο στην ομάδα καθώς αγωνίζονται ακριβώς στις ίδιες θέσεις. Ελαφρύ προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Ουάρντα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία τόσο στο οργανωτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Ωστόσο για τον Αιγύπτιο τα πάντα θα κριθούν μετά το Μουντιάλ, αφού ο 24χρονος άσος θα συμμετάσχει στο κορυφαίο ραντεβού του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με τους «Φαραώ». Αν ο διεθνής μεσοεπιθετικός καταφέρει να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει τότε πολύ δύσκολα θα μείνει στην Τούμπα, καθώς θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες. Όπως έχουμε γράψει στο «to10.gr» ήδη η Βαλένθια τον έχει βάλει στο στόχαστρό της και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να επιστρέψει καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση του.

Έτσι λοιπόν, αποφασίσθηκε να παραμείνει στην ομάδα ο Ενρίκε έτσι ώστε αν πουληθεί ο Ουάρντα, να είναι εκείνος που θα συνεχίσει του χρόνου στον ΠΑΟΚ. Οι δύο παίκτες έχουν συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το 2020. Ο Ουάρντα έχει ρήτρα αποδέσμευσης 3.000.000 ευρώ και 15% ποσοστό μεταπώλησης έχει ο Παναιτωλικός. Ενώ ο Πέδρο Ενρίκε έχει ρήτρα στα 5.000.000 ευρώ με το 20% των δικαιωμάτων του να το έχει η Ρεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ