Δεν ξεχνάει τον Ραμπέγιο ο Χιμένεθ (vids)

Δεν ξεχνάει τον Ραμπέγιο ο Χιμένεθ (vids)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ έχει πάντα στη λίστα του τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την Ισπανία.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ενωσης και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός και η διοίκηση του συλλόγου έχουν αρχίσει το μεταγραφικό σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, με στόχο η ομάδα να ενισχυθεί με ποιοτικούς παίκτες, που θα τη βοηθήσουν να διατηρήσει τα σκήπτρα και να παραμείνει στο θρόνο του πρωταθλητή.

Ο Ιβηρας προπονητής είδε τους δύο καλύτερους παίκτες του να αποχωρούν, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να πηγαίνει στον Ολυμπιακό και τον Σέρχιο Αραούχο να επιστρέφει στην Λας Πάλμας. Πλέον, καλείται να βρει τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή και θα ανεβάσει επίπεδο την Ενωση.

Ενας από τους παίκτες που έχει πολύ ψηλά στη λίστα του είναι ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός, Μπράιαν Ραμπέγιο. Ο Χιμένεθ τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Ισπανία, στην οποία αγωνίστηκε από το 2012 έως το 2015, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στο Μεξικό για χάρη της Σάντος Λαγκούνα.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός το 2012 άφησε τη Χιλή και έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Σεβίλλη. Ο Λατινοαμερικάνος πέρασε από τη μικρή, αλλά και τη μεγάλη ομάδα των Ανδαλουσιάνων και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Ντεμπορτίβο Λα Κορούνια (2014), Λουκέρνη (2014) και Λεγκανές (2015). Τη φετινή σεζόν ο Μπράιαν Ραμπέγιο αγωνίστηκε στο Μεξικό με τα χρώματα της Πούμας, έχοντας συνολικά 17 συμμετοχές, τις περισσότερες ως αλλαγή.

Ο Χιμένεθ, λοιπόν, γνωρίζει πολύ καλά τον Χιλιανό, ο οποίος μένει ελεύθερος και έχει προταθεί στην Ενωση. Ο διεθνής άσος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 10άρι όσο και στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής, αρέσει πολύ στον προπονητή της ΑΕΚ και το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην «κιτρινόμαυρη» λίστα. Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι θα απασχολήσει την ΑΕΚ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να ενδιαφέρονται ζεστά για την περίπτωσή του…

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=8aQUcFquv98

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ