ΠΑΟΚ – Βόλος: «Κέρασε» ο Τάισον στο 3-0 του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ – Βόλος: «Κέρασε» ο Τάισον στο 3-0 του «Δικεφάλου»

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να δυσκολευτεί και με τον Τάισον να «φτιάχνει» δύο γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τον Σαμάτα να σκοράρει το τρίτο κέρδισε 3-0 τον Βόλο και έρχεται στη «Λεωφόρο» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ μετά την τριάρα στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, έβαλε άλλα τρία γκολ απέναντι στον Βόλο (3-0) και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, με το μυαλό του στο ντέρμπι της «Λεωφόρου» την Κυριακή (1/10, 19:30) με τον Παναθηναϊκό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ο Τάισον που έκανε τις ασίστ για τα πρώτα δύο γκολ του «Δικεφάλου» από τον Κουλιεράκη και τον Μουργκ. Το τρίτο γκολ το έβαλε ο Σαμάτα στην αρχή του δεύτερου μέρους πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Με Μουκουντί, αλλά και απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ για Ατρόμητο

Το ματς

Ο Βόλος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος σε ένα πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Μαχαίρα και τον Κοτάρσκι να διώχνει σε κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ απείλησε μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα.

Ο Σαμάτα στο 18 έκανε το γύρισμα από πλάγια θέση με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει και στη συνέχεια της φάσης ο Τάισον σούταρε με τον τερματοφύλακα του Βόλου να διώχνει σε κόρνερ με τα πόδια.

Δύο δοκάρια σε 4 λεπτά

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 24, αρχικά με τον Σβαμπ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά και στη συνέχεια ο Τσιγγάρας, μέσα από την περιοχή σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 28′, ο Σάστρε σούταρε από πλάγια θέση, έχοντας προωθηθεί και η μπάλα κατέληξε ξανά στο δοκάρι.

Χτύπησε στο τέλος του ημιχρόνου

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς προς το τέλος του ημιχρόνου. Ο Τάισον εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Κουλιεράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπαδόπουλου, σε μία φάση που ελέγχθηκε για 4 λεπτά στο VAR, πριν μετρήσει.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, μετά από κλέψιμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση με τον Τάισον, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μουργκ και ο Αυστριακός με προβολή έκανε το 2-0.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ζίβκοβιτς επίλυσε στο 48′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, την οποία απέκρουσε με γροθιές ο τερματοφύλακας του Βόλου.

Αλλο ένα τετράλεπτο φωτιά

Ο Σαμάτα στο 55′ έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ, καθώς εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση της άμυνας των φιλοξενούμενων σε γύρισμα από τα αριστερά, πέρασε και τον τερματοφύλακα και σούταρε για το 3-0.
Ακολούθησε μία μεγάλη ευκαιρία για τον «Δικέφαλο» στο 59′ όταν ο Σαμάτα γύρισε για τον Ζίβκοβιτς, όμως ο Λούνα μπόρεσε να διώξει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Στη συνέχεια του αγώνα οι αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν το ρυθμό, με τον Λουτσέσκου να βρίσκει την ευκαιρία να ξεκουράσει και παίκτες, εν όψει του Κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο».

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Έκονγκ, Κουλιεράκης (77’ Νάσμπεργκ), Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (65’ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς (65’ Ντεσπόντοφ), Μουργκ, Τάισον (65’ Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (81’ Τζίμας).

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Λούνα, Τάχατος, Τσοκάνης (80’ Ασλανίδης), Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Κόμπα, Κορνέ, Μαχαίρας, Γκαρσία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ