Ολυμπιακός: Πώς είναι Φορτούνης και Ρέτσος – Οι ενοχλήσεις και τι έκαναν στο Ρέντη

Ολυμπιακός: Πώς είναι Φορτούνης και Ρέτσος – Οι ενοχλήσεις και τι έκαναν στο Ρέντη

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Παναγιώτης Ρέτσος αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι με τον Αρη και to10.gr έχει το ρεπορτάζ για την κατάστασή τους και τι έκαναν στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός έδωσε μια εξαιρετική ποδοσφαιρική παράσταση κόντρα στον Αρη. Στο καλύτερό του εντός έδρας παιχνίδι για φέτος, επικράτησε με 4-1. Και το σκορ θα μπορούσε να έχει λάβει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Ωστόσο, στο φινάλε της αναμέτρησης υπήρχαν δύο «ναι, μεν, αλλά». Τα οποία προκάλεσαν αγωνία. Καθώς αφορούσαν την κατάσταση δύο εκ των κορυφαίων παικτών της σεζόν. Οι οποίοι αποχώρησαν από το γήπεδο με ενοχλήσεις.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, μετά από μια δυναμική ενέργεια στο 76ο λεπτό του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό, δεξιά. Εκανε κάποιες διατάσσεις μέσα στον αγώνα, αλλά για τον φόβο των Ιουδαίων, κάλεσε τον καθ’ ύλην αρμόδιο. Να πάρει την απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι. Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών, Χρήστος Θέος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, τον εξέτασε και ζήτησε να γίνει αλλαγή.

Διαβάστε επίσης: Super Cup: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Περιστέρι πέταξαν με την ίδια πτήση για Ρόδο (pics)

Από την πρώτη στιγμή, γιατρός των Πειραιωτών είχε κάνει τη διάγνωση πως το πρόβλημα δεν φαινόταν σοβαρό. Και αυτό επιβεβαιώθηκε το πρωί της Πέμπτης. Ο διεθνής στόπερ πήγε στο Ρέντη, με πολύ λιγότερες ενοχλήσεις στο σημείο. Δείγμα ότι το πιθανότερο είναι η ενόχληση να προέκυψε από την κόπωση που του έχουν προκαλέσει οι συνεχόμενοι αγώνες. Με τον παίκτη να καταλαβαίνει το «σφίξιμο» και να προλαβαίνει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ρέτσος έκανε θεραπεία την Πέμπτη και επιλέχθηκε από το ιατρικό επιτελείο να μην υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Θα κάνει θεραπεία πιθανότατα και την Παρασκευή και τότε θα εκτιμηθεί οριστικά η κατάστασή του. Αλλά όπως προκύπτει από την κλινική εικόνα του, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ενώ και ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλύτερα από σήμερα. Και μένει να φανεί εάν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το δεύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού προέκυψε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με τον Αρη. Ο Φορτούνης έκανε σπριντ από αριστερά, ο Γιόβετιτς δεν του έδωσε την μπάλα, τελείωσε μόνος του τη φάση, ο αρχηγός των Πειραιωτών έκοψε ταχύτητα, αλλά παραπάτησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο χορτάρι κρατώντας τον αριστερό του αστράγαλο, ακριβώς με το σφύριμα της λήξης του αγώνα. Μάλιστα, επειδή πόναγε πολύ και το έδειχνε, αμέσως ο Χρήστος Θέος έτρεξε πάνω του.

Μετά από λίγο και αφού του έβαλε ψυκτικό, ο Φορτούνης σηκώθηκε κι άρχισε να περπατάει κουτσαίνοντας. Και με εκφράσεις πόνου. Εντούτοις, όταν αποχώρησε από το γήπεδο, σχεδόν μία ώρα μετά, ήταν εμφανώς καλύτερα. Και αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα. Καθώς στο Ρέντη έκανε πρόγραμμα θεραπείας και ο ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη, δεν αναμένεται να του προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στη συμμετοχή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ