Απόφαση – σοκ του Γιοβάνοβιτς: 11άδα με 9 αλλαγές (pic)

Απόφαση – σοκ του Γιοβάνοβιτς: 11άδα με 9 αλλαγές (pic)

Ολικό ροτέισον από τον Σέρβο τεχνικό του Παναθηναϊκού – Οι επιλογές του για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (20:30) - Μέχρι και τον τερματοφύλακα άλλαξε ο προπονητής του Τριφυλλιού.

Με εννιά αλλαγές, σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ (σ.σ ήττα στη Λεωφόρο με 2-1), παρατάσσει τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αποψινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (20:30) για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο Σέρβος προπονητής του Τριφυλλιού προχωράει σε ολικό ροτέισον, αλλάζοντας ακόμα και τον τερματοφύλακα. Μόνο οι Κώτσιρας και Τζούριτσιτς παραμένουν στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού, τον οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρατάσσει στην Τρίπολη με 4-2-3-1.

Διαβάστε επίσης: Super Cup: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Περιστέρι πέταξαν με την ίδια πτήση για Ρόδο (pics)

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Λοντίγκιν, με τους Κώτσιρα, Γεντβάι, Πάλμερ-Μπράουν και Μλαντένοβιτς στην τετράδα της άμυνας. Οι Αράο και Τσέριν θα είναι στα χαφ, με τους Παλάσιος, Βέρμπιτς και Τζούριτσιτς πίσω από τον προωθημένο Σπόραρ.

Όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε αποφασίσει από χθες (28/9) να προχωρήσει σε ολικό ροτέισον στο αποψινό παιχνίδι, όμως, κανείς δεν περίμενε ότι θα αλλάξει ακόμα και τον τερματοφύλακα, με τον Μπρινιόλι να μένει στον πάγκο και τη θέση του στην 11άδα να παίρνει ο Λοντίνγκιν.

Συνοπτικά η 11άδα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Πάλμερ-Μπράουν, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς και Σπόραρ.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ:

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ