Επιστροφή Μάνταλου στην ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο (pic)

Επιστροφή Μάνταλου στην ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο (pic)

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στην «OPAP Arena», με τον Ματίας Αλμέιδα να επαναφέρει τον Πέτρο Μάνταλο στην αρχική ενδεκάδα της «Ένωσης».

O Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την ενδεκάδα της ΑΕΚ που θα παραταχθεί στην «OPAP Arena», για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Πέτρο Μάνταλο να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Ο Αλμέιδα επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον Στάνκοβιτς, στα δεξιά της άμυνας ο Σιντιμπέ, αριστερά ο Χατζισαφί και στα στόπερ οι Κάλενς και Μήτογλου.

Διαβάστε επίσης: Απόφαση – σοκ του Γιοβάνοβιτς: 11άδα με 9 αλλαγές (pic)

Μπροστά τους είναι ο Γιόνσον, με τον Μάνταλο πιο προωθημένο. Στα άκρα οι Πιζάρο και Άμραμπατ και στην κορυφή της επίθεσης ο Πόνσε με τον Αραούχο δίπλα του.

Εκτός από μία ενδεκάδα με πολλές αλλαγές, ο Αλμέιδα άφησε εκτός εικοσάδας τον Γκαρσία και στον πάγκο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ, Ελίασον και Ζίνι.

Ο Κρις Κόλμαν για τον Ατρόμητο επέλεξε τους: Τσιντώτας, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα, Ρομπάιγ, Κουέν, Βέργος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ