Γιοβάνοβιτς: «Μου άρεσε η διάθεση τον παικτών μας»

Γιοβάνοβιτς: «Μου άρεσε η διάθεση τον παικτών μας»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στην Τρίπολη και τη νίκη επί του Αστέρα με 1-0.

Με… όργια του διαιτητή Αγγελου Ευαγγέλου, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αστέρα στην Τρίπολη με 4-1 για την 6η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στις νίκες.

Διαβάστε επίσης: O Γιάννης, ο Λίλαρντ και κάτι που έχει να συμβεί στο ΝΒΑ 61 χρόνια – Ποιος αμφιβάλει ότι οι Μπακς πάνε για το πρωτάθλημα (vids)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανέφερε: «Κάναμε καλό παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα. Είχαμε όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, είχαμε και τον κόσμο μας που μας βοήθησε πολύ. Ο Αστέρας είναι πάντα μία υπολογίσιμη ομάδα. Αρκετά χρόνια δεν είχαμε κερδίσει εδώ, αν και δεν το σκεφτόμαστε, χαίρομαι που κερδίσαμε και με τον τρόπο που παίξαμε.

Μου άρεσε η διάθεση τον παικτών μας, αν και κάναμε ροτέισον. Παίξαμε με καλό ρυθμό, δεν ήταν εύκολο να βρούμε φάσεις κόντρα σε μία κλειστή άμυνα. Στο 60′ μέχρι το 70′ χάσαμε λίγο το μυαλό μας και τον έλεγχο στα χαφ και με αβίαστα λάθη μπορούσαν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα, όμως τελικά τα καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ