O Γιάννης, ο Λίλαρντ και κάτι που έχει να συμβεί στο ΝΒΑ 61 χρόνια – Ποιος αμφιβάλει ότι οι Μπακς πάνε για το πρωτάθλημα (vids)

O Γιάννης, ο Λίλαρντ και κάτι που έχει να συμβεί στο ΝΒΑ 61 χρόνια – Ποιος αμφιβάλει ότι οι Μπακς πάνε για το πρωτάθλημα (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντά τον Λίλαρντ και το ΝΒΑ ήδη έχει βγάλει να ξεσκονίσει τα τεφτέρια του.

Mega trade στο ΝΒΑ, με τους Μπακς να καταφέρνουν να κερδίσουν το μεταγραφικό λάφυρο της χρονιάς.

Ίσως τον αυθεντικότερο περιφερειακό σκόρερ της Λίγκας. Τον πολύ Νταμιάν Λίλαρντ που πήρε την τρέλα του από το Πόρτλαντ και την πάει Μιλγουόκι πλάι στον Γιάννη. Τι σημαίνει αυτό το δίδυμο για το επόμενο πρωτάθλημα; Ήδη από χθες οι περισσότεροι προσπαθούν να κάνουν τους πρώτους λογαριασμούς. Και μιας και οι Αμερικανοί σέβονται το legacy όσο κανείς;

Διαβάστε επίσης: Super Cup: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Περιστέρι πέταξαν με την ίδια πτήση για Ρόδο (pics)

Ιδού μια λεπτομέρεια που μάλλον λέει τα πάντα ένα μήνα πριν το εναρκτήριο τζάμπολ. Ο Γιάννης κι ο Λίλαρντ γίνονται μόλις το δεύτερο δίδυμο στην ιστορία του ΝΒΑ που θα αγωνιστούν μαζί, αμέσως αφότου καθείς τους έγραψε τουλάχιστον 30 πόντους την σεζόν που προηγήθηκε. Η πρώτη φορά που έγινε αυτό ήταν με τους Τζέρι Γουέστ και Έλτζιν Μπέιλορ το 1961-62!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ακόμη πως ο Γιάννης στην Ανατολή και ο Λίλαρντ στη Δύση είναι οι δύο με τις περισσότερες 30αρες την τελευταία πενταετία στο ΝΒΑ. Ο καθένας λοιπόν κατανοεί πως τα καλάθια θα πάρουν φωτιά στο Μιλγουόκι και μάλιστα με τρόπο ιδανικό, μιας και οι δύο τους μοιάζουν να συμπληρώνουν τέλεια ένα ιδιαίτερο παζλ. Ποτέ ο Λίλαρντ δεν είχε στη διάθεση του έναν οδοστρωτήρα όπως ο Γιάννης. Ποτέ ο Γιάννης δεν μπορούσε να αφήσει τη μπάλα στα χέρια ενός κοντού που σουτάρει για πλάκα από τα 8-8.5 μέτρα με εξοργιστικά ποσοστά.

Από πού να γλιτώσεις; Πώς να στείλεις πλέον δεύτερο και τρίτο παίκτη στον Γιάννη; Πώς να μην υπολογίσεις επίσης τον Μίντλεντον που πλέον θα παρκάρει έξω από τη γραμμή του τρίποντου ή τους χώρους που θα δημιουργεί το παιχνίδι προς τα έξω του Μπρουκ Λόπες. Οι Μπακς με μια κίνηση μοιάζουν σε μια νύχτα το πρώτο φαβορί για το επόμενο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ