Κόλμαν: «Με αυτόν τον διαιτητή και μέχρι το πρωί να παίζαμε δεν θα παίρναμε κάτι»

Κόλμαν: «Με αυτόν τον διαιτητή και μέχρι το πρωί να παίζαμε δεν θα παίρναμε κάτι»

Εξαλλος ο προπονητής του Ατρομήτου με τον διαιτητή Παπαδόπουλο.

Την οργή του προπονητή του Ατρομήτου Κρις Κόλμαν και των ποδοσφαιριστών της ομάδας των Δυτικών Προαστίων προκάλεσαν τα… όργια του διαιτητή Ιωάννη Παπαδόπουλου στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-1), για την 6η αγωνιστική της Super League.

«Με αυτόν τον διαιτητή και μέχρι το πρωί να παίζαμε δεν θα παίρναμε κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ατρομήτου στο flash interview μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και πρόσθεσε: «θέλαμε δικαιοσύνη», με τον έμπειρο τεχνικό να εκφράζει την οργή του για τις διαιτητικές αποφάσεις που έκριναν την αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης: O Γιάννης, ο Λίλαρντ και κάτι που έχει να συμβεί στο ΝΒΑ 61 χρόνια – Ποιος αμφιβάλει ότι οι Μπακς πάνε για το πρωτάθλημα (vids)

«Παίζαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα, τους πρωταθλητές, εξαιρετική ατμόσφαιρα αλλά θέλαμε δικαιοσύνη. Όταν έχεις να παίξεις κόντρα στην ΑΕΚ περιμένεις πίεση. Δείξαμε σθένος, μαχητικότητα, κερδίσαμε μονομαχίες και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου», κατέληξε ο Κρις Κόλμαν, που ήταν έξαλλος με όσα είδε από τον διαιτητή Παπαδόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ