Ντε Μποκ: «Καθαρό το γκολ που πετύχαμε, όλη η Ελλάδα είδε τι συνέβη»

Ντε Μποκ: «Καθαρό το γκολ που πετύχαμε, όλη η Ελλάδα είδε τι συνέβη»

Εξαλλοι στον Ατρόμητο με τη διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου.

Τα αίσχη του διαιτητή Ιωάννη Παπαδόπουλου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έχουν προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις στο εσωτερικό του Ατρομήτου.

Μετά τον προπονητή της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, Κρις Κόλμαν, ο οποίος στο flash interview τόνισε ότι «με αυτόν τον διαιτητή και μέχρι το πρωί να παίζαμε δεν θα παίρναμε κάτι» ήρθαν οι δηλώσεις του Λόρενς Ντε Μποκ, ο οποίος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι το κακώς ακυρώθηκε το γκολ που έβαλε ο Ατρόμητος στο 78’!.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Στάνκοβιτς απομάκρυνε την μπάλα, ο Έντερ έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ απέκρουσε εκ νέου, ο Φριντζόνσον πήρε το.. ριμπάουντ και από κοντά σκόραρε, αλλά το γκολ μετά από πεντάλεπτο εξέταση της φάσης στο VAR ακυρώθηκε για οφσάιντ του τελευταίου.

Μια φάση που προκάλεσε την οργή του Κόλμαν και των ποδοσφαιριστών του, με τον Ντε Μποκ να αναφέρεται στο ακυρωθέν γκολ, αλλά και στη συνολική διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου, τονίζοντας: «Ολη η Ελλάδα είδε τι συνέβη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι δύσκολο να το εξηγήσει κανείς. Πολλές αμφίβολες αποφάσεις, το γκολ του Έρλινγκμαρκ έπρεπε να μετρήσει. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε σήμερα. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά, όμως στην επανάληψη μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Είχαμε δύσκολη αρχή και δύσκολο πρόγραμμα. Δίνουμε τη μάχη μας όπως αποδείξαμε και σήμερα και με τον ΟΦΗ, πρέπει να συνεχίσουμε όπως παίξαμε σήμερα για να μαζέψουμε βαθμούς, πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και ας μην πήραμε σήμερα αυτό που αξίζαμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ