Άρης: Ετοιμάζεται για βασικός ο Βέλεθ

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, καθώς ο Μπράμπετς είναι εξαιρετικά αμφίβολος, λόγω της κάκωσης που υπέστη στο γόνατο.

Ο Φραν Βέλεθ αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του Άρη στο κυριακάτικο (1/10) εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά. Ο Ισπανός έχει αγωνιστεί, μέχρι τώρα, δυο φορές ως αλλαγή, και θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Φαμπιάνο, καθώς ο Μπράμπετς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Τσέχος αμυντικός έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Κηφισιά, κάτι τέτοιο, όμως, θεωρείται πολύ δύσκολο. Ο Μάντζιος, εξάλλου, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει την πιθανότητα υποτροπής στον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή και θα τον χρησιμοποιήσει, μόνο αν είναι 100% έτοιμος.

Διαβάστε επίσης: Το έχει ξανακάνει ο Ευαγγέλου- Πέναλτι έξω από την περιοχή στον Παναθηναϊκό και στο Καραϊσκάκη (vid)

Ακόμα, ο Φεράρι αναμένεται να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ οι Οντουμπάζιο και Μποντόγια θα διεκδικήσουν τη θέση στο δεξιό. Ακόμα, o Σουλεϊμάνοφ θα επιστρέψει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και πίσω από τον Μορόν, θα αγωνιστεί, πιθανότατα, ο Σαμόρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από