Το έχει ξανακάνει ο Ευαγγέλου- Πέναλτι έξω από την περιοχή στον Παναθηναϊκό και στο Καραϊσκάκη (vid)

Το έχει ξανακάνει ο Ευαγγέλου- Πέναλτι έξω από την περιοχή στον Παναθηναϊκό και στο Καραϊσκάκη (vid)

Κάτι παθαίνει στα ματς του Παναθηναϊκού ο Άγγελος Ευαγγέλου...

Ηταν ένα ματς δίχως αύριο για τον Παναθηναϊκό. Η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ και το ντέρμπι που ακολουθεί με ΠΑΟΚ, καθιστούσαν ως κάτι παραπάνω από επιτακτική την ανάγκη για τρίποντο κόντρα στον Αστέρα.

Οι «πράσινοι» έπρεπε να αποδράσουν από την Τρίπολη και ο διαιτητής Αγγελος Ευαγγέλου έβαλε το… χεράκι του. Πέναλτι ένα μέτρο έξω από την περιοχή υπέδειξε ο Αθηναίος ρέφερι, καθαρίζοντας ουσιαστικά την μπουγάδα για τον Παναθηναϊκό. Το 1-3 έκανε σε εκείνο το σημείο ο Ιωαννίδης, με την απίθανη απόφαση του Ευαγγέλου να κρίνει τα πάντα.

Διαβάστε επίσης: Αμφιβάλει κανείς ότι θα διαλύσουν το πρωτάθλημα; Και η ΕΠΟ ανέβαλε τη συνεδρίαση της Τρίτης για τον αρχιδιαιτητή

Όργια λοιπόν στην Τρίπολη, με το όνομα του Ευαγγέλου να συζητιέται συχνά. Γενικά, ο Αθηναίος ρέφερι έχει ένα θέμα με τα πέναλτι. Και ειδικά όταν πρόκειται για αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού. Δεν είναι η πρώτη φορά που «ανακαλύπτει» μια τέτοια παράβαση υπέρ των πρασίνων. Και όπως φαίνεται, δε θα είναι και η τελευταία.

Μάρτιος του 2018 και ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ενγκελς ανατρέπει εκτός περιοχής τον Ινσούα και ο διαιτητής Ευαγγέλου -παρόλο που έχει πεντακάθαρο οπτικό πεδίο- υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Η απόφαση-εφεύρεση του Αθηναίου διαιτητή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τους ερυθρολεύκους να στερούνται το τρίποντο.

Για γέλια και για κλάματα ο Ευαγγέλου, με το ένα κωμικοτραγικό σφύριγμα να διαδέχεται το άλλο. Θάλασσα τα έκανε (και) στην Τρίπολη, αλλοιώνοντας με το καλησπέρα το εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί, μην ξεχνάμε, δεν είναι μόνο η φάση του 80ου λεπτού. Είναι και η βουτιά από την οποία προήλθε το πρώτο πράσινο γκολ. Αλλά και το πέναλτι του Κώτσιρα στο 45′. Πολλά τα λάθη από τον Αθηναίο διαιτητή και πάντα ένας ο ευνοημένος…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ