Άρης: Ξεκαθαρίζει για Μπράμπετς

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Μπράμπετς

Ο Τσέχος αμυντικός θα υποβληθεί σήμερα (28/9) σε εξετάσεις από τον γιατρό του Άρη, Γιάννη Χρίστου, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Άτυχος στάθηκε ο Γιακούμπ Μπράμπετς στη χθεσινή (27/9) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς μετά το αυτογκόλ που σημείωσε, τραυματίστηκε και στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις, υπό την επίβλεψη του γιατρού του Άρη, Γιάννη Χρίστου, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του και το αν μπορεί ο Άκης Μάντζιος να τον υπολογίζει για το κυριακάτικο (1/10) παιχνίδι με την Κηφισιά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην αντίθετη περίπτωση, τη θέση του στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Φαμπιάνο, θα πάρει ο Βέλεθ, που τον αντικατέστησε και στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πάντως, η κατάσταση του Μπράμπετς δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Το θετικό για τον Τσέχο είναι, επίσης, ότι μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά, ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ