Το χέρι του Ζίνι που δεν είδαν Παπαδόπουλος και VAR και το «τρολάρισμα» του Μάνταλου (vids)

Το χέρι του Ζίνι που δεν είδαν Παπαδόπουλος και VAR και το «τρολάρισμα» του Μάνταλου (vids)

Παπαδόπουλος και VAR έκλεισαν τα μάτια στο καθαρό χέρι του Ζίνι πριν το πέναλτι στον Μάνταλο στις καθυστερήσεις, «καθάρισαν» το ματς και ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ... γελούσε!

Μια ιστορικής σημασίας βραδιά έλαβε χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, με την Ένωση να παίρνει ένα τρίποντο «χορηγία» του διαιτητή Παπαδόπουλου και του VAR (Παπαπέτρου).

Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 2-1 σε ένα ματς όπου νίκησαν ευστοχώντας σε 2 πέναλτι, που δεν έπρεπε να καταλογιστούν, ενώ ακυρώθηκε και ένα τέρμα της ομάδας του Περιστερίου, που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δόθηκε οφσάιντ.

Πέρα όμως από τη φάση που έκλεψε τις εντυπώσεις με το γκολ του Ατρομήτου που δεν μέτρησε για… άγνωστους λόγους, το δεύτερο πέναλτι που δόθηκε στην Ένωση στο 90+1 είναι για… γέλια. Συγκεκριμένα, ο ρέφερι Παπαδόπουλος, με το ματς στο 1-1, έδωσε πέναλτι του Έρλινγκμαρκ στον Μάνταλο, όμως δεν καταλόγισε το χέρι του Ζίνι, το οποίο προηγήθηκε στη φάση (με μεγάλη η ευθύνη του Παπαπέτρου, που ήταν στο VAR).

Φυσικά μαζί με τον διαιτητή του ματς έκλεισε τα μάτια και το VAR, σε μια φάση που φαίνεται ότι ο επιθετικός της Ένωσης κάνει χέρι και η μπάλα αλλάζει και πορεία. Την ώρα λοιπόν που γίνεται η φάση και ο Μάνταλος πέφτει στο έδαφος από το μαρκάρισμα, «τρολάρει» μέχρι και εκείνος για το πέναλτι που κέρδισε «γελώντας» για την παράβαση.

Δείτε το βίντεο με το πέναλτι και το χέρι του Ζίνι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ